ABD'den Ankara'ya beklenmedik ziyaret!

ABD Başkanı Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner yarın Ankara'ya geliyor. Kushner'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Son dakika! Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in yarın Ankara'ya geleceği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2019 18:13 GÜNCELLEME 26.02.2019 19:34 GÜNCEL
ABD'den Ankara'ya beklenmedik ziyaret!
ABD'den Ankara'ya beklenmedik ziyaret!

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in yarın Ankara'ya gelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği belirtildi.

 

Kushner'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilmesi bekleniyor.

Görüşmede, Suriye ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel konular ve ikili ilişkilerin ele alınacağı belirtiliyor. Trump'ın damadı Kushner'in ziyaretinin günü birlik olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında herhangi bir isimle görüşmeyeceği kaydedildi.

 

İSRAİL- FİLİSTİN POLİTİKASINI YÖNETİYOR

Jared Kushner, ABD'nin Körfez'deki müttefiklerine düzenlediği ziyaret sırasında Sky News Arabia'ya bir röportaj verdi ve ABD'nin İsrail-Filistin çatışmasını sonlandırmak için bir barış planı hazırladığını söyledi.

ABD'li yetkililer daha önce Kushner'in 1 haftalık gezisinde sadece barış planının ekonomik yansımalarıyla ilgileneceğini belirtmişti ancak Kushner verdiğini röportajda sunulan teklifin 'çok detaylı bir siyasi plan' olduğunu söyledi.

Kushner, teklifin sınırlar oluşturmak ve statü problemlerini çözmekle de ilgili olduğunu belirtti. Trump'ın damadı ve danışmanı olan Kushner, Washington'ın İsrail-Filistin politikasını yöneten isim olarak biliniyor. 

SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ

Yapılan son dakika değişikliği ile ABD Başkanı Trump'ın başdanışmanı ve damadı Kushner yarın Ankara'ya gelecek. 

Kushner'in, İsrail-Filistin meselesine çözüm bulmak amacıyla Trump yönetimi tarafından hazırlanan ''Yüzyılın Anlaşması'' planına ekonomik destek kapsamında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman, Bahreyn ve Katar’ı kapsayan bir Körfez turuna çıkacağı açıklanmıştı. 

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • m. altay 5 yıl önce Şikayet Et
    ben reisi tanıyorsam bunu kapıda bekletir sonra da Kalın a teslim eder..
    Cevapla
  • rambo 5 yıl önce Şikayet Et
    Aba altindan sopa gostermeye geliyor
    Cevapla
  • çorumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    öyle kızıyorum ki. her gelen vasıfsız ile cumhurbaşkanı neden görüşüyor arkadaş. konumu ne ki. onun muhatabı olduğun zaman seviyeni eşitlemiş oluyorsun. bırak danışmanın görüşsün
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım muhatap alma.İbrahim Kalın beye havale et.Çayını kahvesini içirip yollasın.Bu adam dan bir cacık olmaz, kimlerin hesabına çalıştığı malum
    Cevapla
  • Meclisi sil 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı köpekler büyük köpeğin yanına gelmiş Suruyede havlamayın demeye gelmiş it iti ısırmaz sizde biz müslmanım diye geçinin Yatacak yeriniz olmayacak köpekler siz allahın hkümlerini red ettiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR