Trabzon'da dehşet! Baba silahı verdi, oğlu anneyi vurdu

Trabzon'da boşandığı eşine nafaka ödemediği için hakkında icra işlemleri başlatılan Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.'ya ruhsatsız silah vererek, eski eşini vurmasını istedi. Babasından silahı alan B.K., gittiği evde annesine 8 el ateş etti. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan anne yaşam mücadelesi verirken baba 'cinayete azmettirmekten', oğul ise 'öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2019 14:50 GÜNCELLEME 28.02.2019 14:51 GÜNCEL
Trabzon'da dehşet! Baba silahı verdi, oğlu anneyi vurdu
Trabzon'da dehşet! Baba silahı verdi, oğlu anneyi vurdu

Enis Yıldırım'ın haberine göre, 25 Şubat'ta Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Deregözü Mahallesi'nde yaşayan Arzu H.'nin evine giden oğlu B.K., annesinden, boşandığı babasına yönelik alamadığı nafakalar için başlattığı icra takibini geri çekmesini istedi.

 

 

Bunun üzerine anne oğul arasında tartışma çıktı. Belinden silahını çıkaran B.K. annesine 8 el ateş etti. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Arzu H. kanlar içerisinde kaldı. Ağır yaralanan kadın KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

 

ARACIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.'ya tabanca vererek, annesini vurması için azmettirdiği iddia edildi. Yapılan araştırmada Mustafa K.'nın oğluna cinayetten önce tabanca verdiği aracın kamera görüntülerinde ortaya çıktı. Baba M.K. cinayete azmettirmekten, B.K. ise öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Bu arada Mustafa K.'nın sosyal medya hesabı üzerinden 21 Ocak tarihinde ‘Adalet herkesi lazım mı bilmem, kahpeliğe mermi şart olmuş' ve 14 Şubat'ta ise ‘Sana bugünün anısına güzel bir sürprizim olacak, bekle gör' yazdığı ortaya çıktı.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    ömür boyu nafakanın sonuncu.bu kanunu çıkaranlar iyi okusun
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi adam müsveddesi kocayı geçtik o insan değil zaten.Peki sen , sen 5 para bir adamsın annene 8 el ateş ederek vuruyorsun.Annene Allah acil şifalar ihsan eylesin.Sizede inşallah ömür boyu hapis.Anne sağ kalsa oğlunun onu vurduğunamı üzülsün evladının babasına uyup hapse girdiğine mi. Çok acı bir olay.
    Cevapla
  • iSMaiL 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ana baba bilmeyen evlat hapislerde çürüsün. Ana gibi yar olmaz sen nasıl 8 kurşun sıkarsın. Sorsan delikanlıyım diye geçinir.
    Cevapla
  • davidof 5 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk ne olacak
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    baba degil canavar yazık günah nasıl anneye kıyar bir evlat devlet idamı çıkarmadıkca bunların asla sonu gelmez ALLAHIN verdigi canı nasıl alır zalimler yaşasın cehennem zalimler için
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    ikisi içinde İdam tabi ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR