Tam 300 araçlık konvoy! Gece vakti böyle görüntülendi

ABD'nin, Irak üzerinden Suriye'ye gönderdiği ileri sürülen yaklaşık 300 araçlık konvoy, Haseke’ye bağlı Kamışlı kentinden geçerken Mardin'in Nusaybin ilçesinde görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2019 11:33 GÜNCELLEME 03.03.2019 11:40 GÜNCEL
Tam 300 araçlık konvoy! Gece vakti böyle görüntülendi
Tam 300 araçlık konvoy! Gece vakti böyle görüntülendi

Irak üzerinden gelen TIR konvoyu, Nusaybin ilçesi karşısında bulunan Kamışlı ilçesi çevre yolundan hareketlerine devam etti. ABD’ye ait olduğu ileri sürülen konvoydaki TIR'ların büyük bölümü kapalı olduğu gözlenirken bazı TIR'ların üzerinde iş makineleri, pikap olduğu görüldü.

 

 

Yaklaşık bir saat boyunca Kamışlı çevre yolunu kullanarak geçiş yapan TIR konvoyu Suriye'nin iç kesimlerine doğru yola devam etti. 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • T akbulut 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin bir planı varsa ulu Allahın daha büyük planı vardır korkmayın bu şeytan sürüleri den 300 aramış bizimde vardır zamanımız
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden bekliyoruz.
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD yığınağa devam ediyor. Çekiliyoruz deyip , yerleşmeye devam ediyor. Beklediğimiz hata ama demek gücümüz bu kadar. Silah sistemlerimizin gelişmesi lazım. En önemli açığımız da hava savunma füzeleri. Biraz daha sabır.
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Kamışlı da bizim hatamız, kürtleri deaş tan kurtardık ve kamışlıyı teslim ettik. Sonra da Rusya oraya girdi, şimdi nasıl oluyorsa Abd askeri de giriyor. Ne garip bir düşmanlık, hem Rus askeri hem Abd askeri var
    Cevapla
  • 5555 5 yıl önce Şikayet Et
    bize iyi uykular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR