Soylu'dan çok sert 'Yavaş' ve 'İmamoğlu' açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İmamoğlu ile Ankara'daki Mansur Yavaş çıksın şunu söylesinler ya; 'PKK lanet bir terör örgütüdür. Bunların da bunların getireceği oyun da Allah belasını versin' desinler. 'Terör örgütü cenazesine giden Sezgin Tanrıkulu'ndan ve onun gibi milletvekillerinden nefret ediyorum. Onlarla aynı parti altında bulunmaktan tiksiniyorum.' Hadi desinler ya." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2019 11:51 GÜNCELLEME 09.03.2019 12:58 GÜNCEL
Soylu'dan çok sert 'Yavaş' ve 'İmamoğlu' açıklaması!
Soylu'dan çok sert 'Yavaş' ve 'İmamoğlu' açıklaması!

Soylu, Çırpıcı 1453 Sosyal Tesisleri'nde MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy ve belediye meclis üyelerinin tanıtıldığı 'Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar' programına katıldı. 

 

Soylu buradaki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"İmamoğlu ile Ankara'daki Mansur Yavaş çıksın şunu söylesinler ya; 'PKK lanet bir terör örgütüdür. Bunların da bunların getireceği oyun da Allah belasını versin' desinler. 'Terör örgütü cenazesine giden Sezgin Tanrıkulu'ndan ve onun gibi milletvekillerinden nefret ediyorum. Onlarla aynı parti altında bulunmaktan tiksiniyorum.' Hadi desinler ya."

 

Tek bir amaçları var. Şehirlerimizin huzurunu altüst etmek. 'Siz bizi Doğu ve Güneydoğu'da PKK olarak tasfiye edersiniz ha, biz sizin kalbinize giriyoruz şimdi' diyecekler, 'büyükşehirlerinize giriyoruz'. Bunun da truva atı bellidir. Bu kadar açık ve net."

YORUMLAR 4
  • YALÇIN YOLCU 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kralı sın bakanım Mertliğin Cesaretli oluşun gönlümüze taht kurdun.Seni gabar da cudi de tendürek te sarp dağlarda gördük.bu dağlar ilk defa bir bakan ayağı değdi.Geleceğimizin BAŞKANI sensin.
    Cevapla
  • Cemile 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Bakanım.
    Cevapla
  • sönmez 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibisin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR