Başkan büstünü yaptırdı! Tabii ki CHP...

CHP’li Belediye Başkanı Mandallı’nın, büstünü yaptırmasına tepkiler artıyor. Vatandaşlar ve partililer büste siyah çelenk bırakarak tepkilerini dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2019 06:45 GÜNCELLEME 17.03.2019 09:21 GÜNCEL
Başkan büstünü yaptırdı! Tabii ki CHP...
Başkan büstünü yaptırdı! Tabii ki CHP...

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı İrfan Mandallı, 2017 yılında İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda, kendi büstünü yaptırmasının vatandaşlardan tepki aldığı, bunun üzerine diğer eski başkanların da büstlerini yaptırarak tepkileri azaltmaya çalışmıştı. Mandallı’nın, hem vatandaşlardan, hem de diğer partilerden gelen tepkilere rağmen büstünü kaldırmaması tepkileri arttırıyor. Mandallı'nın, büstünün altına seçildiği tarihi koyarken, görevinin bitişine yönelik bölümün ucunu açık bırakması ise dikkat çeken bir başka noktayı oluşturuyor.

 

 

Hizmetleriyle değil, kendi büstünü yaptırmasıyla gündeme gelen Mandallı, 1986’da Kapaklı’nın ilk belediye seçimlerinde SHP çatısı altında kurucu meclis üyesi olarak seçildi. Bir dönem CHP belde teşkilat başkanlığını yürüttükten sonra 1993 yılında DSP’de siyaset hayatına devam ederek 1994 yılına kadar meclis üyeliği yaptı. 2004 ve 2009 yılındaki seçimlerde DSP’den Belediye Başkanı oldu. 2014’te ise CHP’nin adayı olarak seçimlere girerek yeniden başkan seçilen Mandallı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden adayı olarak gösterildi. 

YENİDEN ADAY OLDU 

 

 

Mandallı’nın yeniden aday gösterilmesinin ardından tepkiler iki katına çıktı. CHP’li İrfan Mandalı’nın eski başkanlarla birlikte parka kendi büstünü de koymasına AK Parti ilçe teşkilatı tepki göstermiş ve büstüne siyah çelenk bırakarak Mandalı’yı protesto etmişti.  

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Heykel partisi
    Cevapla
  • M.Zeki 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bunlardaki bu heykel sevgisi. ..
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyetin yaptiği tek şey put yapip.durmak.
    Cevapla
  • Gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin tüm alt yapı üst yapı sorunları bitti de sanki böyle saçma sapan heykellere para harcıyor malum parti. Milli servetimizin böyle gereksiz şeylere harcanmasına izin verilmemeli artık.
    Cevapla
  • AKP li 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım başkada birşey beklenmez bunlardan..zavallı CHP liler Allah akıl versin size
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle seçmene böyle başkan layık, niye şaşırdıkki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR