Akit TV muhabirine soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Akit TV kanalı muhabirinin 'Türk kamuoyu Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor' ifadeleri üzerine soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2019 09:28 GÜNCELLEME 20.03.2019 10:36 GÜNCEL
Akit TV muhabirine soruşturma
Akit TV muhabirine soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; 'Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor' şekindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı" açıklamasını yaptı. 

 

 

Akit TV sunucusu Mehmet Özmen, müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi'nden yaptığı yayında toplumun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun idamını istediğini öne sürmüştü.

Özmen, "Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama maalesef 2004 tarihinde idam Türkiye'de kaldırıldı" ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    dogru diyor vatana ihanet resmen idamdır kim olursa olsun vatana bayraga ihanet ediyorsa bunun sucu idamdır
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyoruz kesin basta cocuk tecavuzculeri sonra hainler idam edilmeli kim olursa olsun kimligi ne olursa olsun hainlik edenler idam edilmeli cocuk degiliz gercegi cok net goruyoruz legal siyaset yapan ama aslinda teroristlere sempati duyan dolayli destek verenler de haindir bizim icin, idam edilmelidir.
    Cevapla
  • Ruhİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Syn Cumhurbaşkanı için kinayeli ya da açıkça bunu dile getirenler ne durumda?
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bir iş yapıyorsunuz saçmalıyorsunuz reisi zor durumda bırakma hakkınız yok
    Cevapla
  • Giyotin 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir tesbit.Ne yani erdoğana hertürlü hakaret serbest ona darağacı mübah.Kılıçdara gelince suç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR