AK Parti Mehmet Sekmen kimdir? Erzurum adayı Mehmet Sekmen nereli, yaşı?

AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? 1958 senesinde Erzurum'da dünyaya gelen Mehmet Sekmen aslen nereli ve kaç yaşındadır? İstanbul Üniversite İşletme Fakültesinden mezun olan Mehmet Sekmen'in detaylı biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2019 16:09 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:09 GÜNCEL
AK Parti Mehmet Sekmen kimdir? Erzurum adayı Mehmet Sekmen nereli, yaşı?
AK Parti Mehmet Sekmen kimdir? Erzurum adayı Mehmet Sekmen nereli, yaşı?

Mehmet Sekmen,1958 senesinde Erzurum’un Pazaryolu Kılıççı Köyünde hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesi’nde tamamlarken, üniversite eğitimi de İstanbul Üniversite İşletme Fakültesini bitirerek mezun olmuştur.

 

MEHMET SEKMEN BİYOGRAFİSİ

Ankara'da Bankacılık alanında eğitim alan AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, çalışma yaşantısına bir kamu bankasında yöneticilik görevinde bulunarak adım atmıştır.

İktisat alanında Yüksek Lisans eğitimini sürdüren Mehmet Sekmen, aktif siyasi hayatına ise Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkanı unvanıyla başlangıç yapmıştır.

 

 

Evli 4 dört çocuk sahibi olan Mehmet Sekmen, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevlerine atanarak faaliyetlerini icra etmiştir.

10 sene boyunca Kartal Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Sekmen, Kartal Sporun altyapısını kurmuştur ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı unvanıyla faaliyetlerini sürdürmüştür.

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevini üstlenen Sekmen, 2002 tarihinde düzenlenen genel seçimlerde 22.Dönem İstanbul Milletvekilliği görevine getirilirken, 27 Temmuz 2007 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde ise 23. Dönem İstanbul Milletvekilli olarak atanmıştır.

TBMM’de Plan Bütçe Komisyonu, Çevre Komisyonu ve Bayındırlık Komisyonunda çalışmalarda bulunan Mehmet Sekmen, gençlik dönemlerinden itibaren pek çok Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev üstlenmiştir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR