CHP toplantısına damga vuran 'PKK' söylemi!

CHP 31 Mart seçimlerini masaya yatırdı... CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, 31 Mart seçimlerine ilişkin MYK üyelerine bir sunum yaptı. Yapılan sunumda, PKK kullandığı ve seçimlerden önce teröristbaşları Cemil Bayık ve Murat Karayılan'ın yaptığı açıklamada olduğu gibi seçimi kazananın 'demokrasi güçleri' olduğu belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2019 15:19 GÜNCELLEME 30.04.2019 15:20 GÜNCEL
CHP toplantısına damga vuran 'PKK' söylemi!
CHP toplantısına damga vuran 'PKK' söylemi!

Haber 7

 

 

CHP'nin önceki gün Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi gerçekleştirilen MYK toplantısında 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Edinilen bilgiye göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, MYK üyelerine 31 Mart seçimlerine ilişkin siyasi analizlerin yer aldığı sunum gerçekleştirdi. 

HDP VE PKK'NIN ORTAK AĞZI TOPLANTIYA YANSIDI

Terör örgütünün lider kadrosu ve HDP'li yöneticilerin sıklıkla kullandığı 'demokrasi güçleri' terimini toplantıda ana gündem maddesi olarak belirleyen CHP'de sonuç olarak oluşan siyasi güç içinse 'demokrasi ittifakı' tanımı yapıldı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) gerçekleştirilen siyasi analizde, 31 Mart’ta Türkiye’nin bütün demokratlarının ittifak yaptığı değerlendirmesi yapıldı. Sosyal demokratlar, milliyetçi demokratlar, muhafazakâr demokratlar ve Kürt demokratların bir araya gelerek demokrasi ittifakı yaptığı belirtildi. 

EN SON MURAT KARAYILAN ÇAĞRI YAPMIŞTI

 

 

Cemil Bayık, Duran Kalkan, Murat Karayılan gibi teröristbaşlarının yanı sıra HDP'nin eş başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli de ortak bir ağız kullanıp ''demokrasi güçleri''ne destek ve oy verilmesi çağrıları yapmıştı. 

PKK elebaşı Murat Karayılan da 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde yaptığı son konuşmada ülkenin bekası için savaşan Cumhur İttifakı'nı karşısına alarak, ''Türkiye'deki 'demokrasi güçleri' (CHP-SP-HDP-İP) demokratik kimseler, çevreler sanatçılar, yazarlar Erdoğan ve Bahçeli'ye karşı durmaları gerekiyor'' demişti. 

 

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Ankaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar Türkiye Cumhuriyetini PKK + FETÖ + DHKP-C ve bir çok benzeri terör örgütleri ile yönetmeye talipler, hadi CHP sizi anlıyorum da sizler PKK lısının, kandilin maşasısınız, İYİ PARTİ ye ne oluyor, daha düne kadar ülkücüler sizinle savaşmadı mı? kendilerine milliyetçi diyorlardı, hani nerede kaldı milliyetçilikleri, Kandilden emir alarak mı milliyetçi oldular? Yoksa İYİ PARTİ de terörü benimseyen, PKK güdümünde, PKK maşası marjinal parti mi oldu? SP artık sana sözüm yok, sen zaten sözün bittiği yerdesin... Allah hepinizin hesaplarını bozsun, sizleri PKK,FETÖ ve diğer teröristlerle haşr eylesin....
    Cevapla
  • Toroslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların demokrasi anlayışı dolaylı yönden çaldıkları oylarla sevinmek görüp göreceğiniz bu
    Cevapla
  • Özgür.sen30 4 yıl önce Şikayet Et
    Apo'nun heykelini her yere dikecek diyen adama saygı duyan siyasetçi den ne beklenir
    Cevapla
  • Zorbey 4 yıl önce Şikayet Et
    aferin hainlere..bu işi çok iyi biliyorlar,tebrikler.. hainlikte üstlerine tanımam..
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    allah sizi yerin dibine batirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR