Otobüste taciz şüphelisini, yolcular yakaladı

Adana'da belediye otobüsünde bir kadını taciz ettiği iddia edilen ismi açıklanmayan kişi, yolcular tarafından etkisiz hale getirilip, çağırılan polis ekiplerine teslim edildi. Otobüste polis gelene kadar yaşananlar, tacize uğradığını öne süren kadın tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2019 12:28 GÜNCELLEME 02.05.2019 13:01 GÜNCEL
Otobüste taciz şüphelisini, yolcular yakaladı
Otobüste taciz şüphelisini, yolcular yakaladı

Kent merkezinde Belediyeevleri hattında çalışan 125 numaralı belediye otobüsünde bir kadın, taciz edildiğini söyleyerek çığlık attı. Bunun üzerine diğer yolcular, şüpheliyi yakalayıp, polise haber verdi. Yolcular, polis gelene kadar şüphelinin kollarını arkada tutarak kaçmasına engel oldu. Bazı yolcular, direnmeye kalkan şüpheliyi tartakladı. Tacize uğradığını söyleyen kadın ise şüphelinin görüntüsünü çekerek, "Bütün Türkiye seni görsün. Senin gibiler yüzünden sokağa çıkamaz olduk. Çoluğumuzu çocuğumuzu dışarı bırakamıyoruz" dedi. Bu arada taciz şüphelisi ise kadına dönüp, "Yaptık bir hata. Bir daha olmaz. Yaşım çok genç, beni bırakın gideyim. Bir yanlış yaptım" diye konuştu.


Gelen polislerden biri "Ne yaptın sen' deyince şüpheli, "Bir defa yanlışlıkla yaptım. Hepsi üzerime çöküyor. Bir defa yanlışlıkla teyzeye değdim abi" diye cevap verdi.

Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    kadın erkek ayrı otobüs çıkartan belediyeyesosyete -laik-enteller linç ettiler hangi devirdeyiz o zaman böyle muameleye layıksınız
    Cevapla
  • Y.n 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplum inanç ve ahlak değerlerini tekrar kazandıracak batı ideoloji sinden kurtarıp medya aracılığı ile insanlara cinsellik ,piskopatlik,zenginlik gibi topluma empoze edilen şeytani planların farkına vardiracak çalışmaların ivedilikle uygulamaya geçilmesi gerekiyo bunu en iyi yapabilecek asıl merci diyanet malesef kendine hayri yok....devletimiz bunu iyi analiz edip bu kurumlarla alakalı özellikle şunu vurgulamak istiyorum ilmi ile amil şahısların diyaneti kontrol etmeleri gerektiğini özellikle vurgulamak istiyorum.
    Cevapla
  • Selma 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadına özgürlük deyip magdur ediyorlar.Toplu taşıma araçlarında durum vahim! Kalabalık kadın erkek içiçe.Keşke ön bölüm kadınlara ayarlansa, arka bölümde erkekler tarafı olsa.Lakin bizim kemalistler laiklik elden gidiyor diye ciyaklar.
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    otobüsleri ayırın sorun çözülsün dediğimizde çağdaşlar ayağa kalkıyorlar.bu sistemde ahlaksızlığı önleyemezsiniz kadınların rahat etmesini istiyorsanız otobüsleri ayırın çağdaşlar.
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Tacize uğrayan kadın yapılanın ciddiyetini unutmuş oturmuş 10 dakka çekim yapmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR