Ünlü sanatçıdan tokat gibi seçim mesajı! 'Etmediğiniz küfür kalmadı..'

Şarkıcı Yusuf Güney, 'Her şey çok güzel olacak' etiketi altında Ekrem İmamoğlu'na destek olan sanatçılara herhangi bir tepki gelmemesine sitem etti. Güney, "Bana şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür kalmadı. 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz, ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz?" ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2019 18:13 GÜNCELLEME 07.05.2019 18:17 GÜNCEL
Ünlü sanatçıdan tokat gibi seçim mesajı! 'Etmediğiniz küfür kalmadı..'
Ünlü sanatçıdan tokat gibi seçim mesajı! 'Etmediğiniz küfür kalmadı..'

Şarkıcı Yusuf Güney, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenilemesi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından, sanatçıların İmamoğlu'na verdiği desteğe tepki gösterdi.

 

Daha önce de asker cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız" sözleriyle gündeme gelen Güney, CHP'li İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlere tepki göstermeyen kişilere Instagram hesabından sitem etti. 

Güney, İmamoğlu'na destek olan sanatçıların paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür ve tehdit kalmadı... 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim, okumadım, sanata biraz saygı lütfen... Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur, aynı anlayışı, hoşgörüyü de sizden bekliyorum, saygılar" notuyla paylaştı.

YORUMLAR 189 TÜMÜ
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    SANATÇILARIMIZ ???? "Rusya ile işbirşiği yaparsan seni Menderes gibi asarlar" der ? biri Sahneye PKK renkleri ile çıkar? diğeri "öldürülen PKK'lılar için "bizden de şehitler" var der ? entellik dantellik sözde modernlik adına " ABD ve İsrail değirmenine su taşıyan" SANATÇILARIMIZ???
    Cevapla
  • ahmetyılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sanatçı sensin.diğerleri palavra....senin arkanda türkiye var onların chp fark bu
    Cevapla
  • Bağımsızlık 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkın sanatçısı helal olsun
    Cevapla
  • erhan19 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bu sanatçı bozuntularını takipten çıkın. Ben öyle yaptım.Bunların çünkü yaşam kaynağı biziz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR