Bir parti daha İstanbul kararını açıkladı! Aday gösterecekler mi?

Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul seçimi için partisinin kararını açıkladı. Perinçek, 31 Mart'taki adayları Mustafa İlker Yücel ile 23 Haziran seçimine gireceklerini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2019 15:13 GÜNCELLEME 08.05.2019 17:23 GÜNCEL
Bir parti daha İstanbul kararını açıkladı! Aday gösterecekler mi?
Bir parti daha İstanbul kararını açıkladı! Aday gösterecekler mi?

Partisinin İstanbul il merkezinde açıklamalarda bulunan Doğu Perinçek, YSK kararıyla iptal edilen ve yenilenme kararı alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 


''VATAN PARTİSİ'NİN İSTANBUL ADAYI...''

Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Vatan Partisi'nin katılmadığı bir seçim, umutsuzluk seçimi olur, çözümsüzlük seçimi olur. Türkiye'yi umutsuz ve çözümsüz bırakamayız. İstanbul seçmeniyle birlikte geleceğe bir kapı açmak, çözüm yolunu aydınlatmak için, seçime katılıyoruz. Üretim Devrimine İstanbul'dan başlamaya hazırız. İstanbul'u İstanbul halkıyla birlikte yönetmeye talibiz. Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, gençlik önderi Mustafa İlker Yücel'dir. İlker Yücel, bilgi, zekâ, cesaret, dürüstlük ve birikimiyle Türkiye'nin geleceğini ve umudunu temsil ediyor.'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR