Binali Yıldırım: Dört bir yandan üzerimize geliyorlar

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Dünyanın her tarafından aynen Gezi kalkışması gibi maalesef üzerimize geliyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, bu güne kadar bu millet her türlü oyunu bozmasını bilmiştir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2019 21:23 GÜNCELLEME 09.05.2019 21:23 GÜNCEL
Binali Yıldırım: Dört bir yandan üzerimize geliyorlar
Binali Yıldırım: Dört bir yandan üzerimize geliyorlar

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Pendik'te Sanayici ve İş Adamlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde konuştu. Yıldırım, "Bu seçimler vesilesiyle gördük ki, çok dostumuz var. Dünyanın her tarafından aynen Gezi kalkışması gibi malesef üzerimize geliyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, bu güne kadar bu millet her türlü oyunu bozmasını bilmiştir, ülkesi ve milleti için birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmiştir. Ben ülkeme ve milletime güveniyorum." ifadelerini kullandı.

 

'MİLLETİM BANA NE GÖREV VERİRSE ONU YAPMAYA GAYRET EDECEĞİM'

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

 

Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Osmangazi Köprüsü'nü, Hızlı Treni'i, yolları, trenleri, havalimanlarını yaparken hep kafamdaki düşünce halka hizmet Hak'ka hizmet olmuştur. Bundan sonra da aynı anlayış ve titizlikle milletim bana ne yetki ve görev verirse onu yapmaya gayret edeceğim. Sizler ülkemizin üreten, ülkemizin kalkınması için, refahı için akıl teri, alın teri döken insanlarsınız. Siz ürettiklerinizle ülkemizin refahının daha da artmasına vesile oluyorsunuz. İnsanlara iş, aş sağlıyorsunuz. Yaptığınız iş çok ama çok kutsaldır. Sizleri tebrik ediyorum.

'DÜNYANIN HER TARAFINDAN MAALESEF ÜZERİMİZE GELİYORLAR'

Önümüzdeki dönemde hep birlikte gayret edeceğiz. Bu seçimler vesilesiyle gördük ki, çok dostumuz var. Dünyanın her tarafından aynen Gezi kalkışması gibi malesef üzerimize geliyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, bu güne kadar bu millet her türlü oyunu bozmasını bilmiştir, ülkesi ve milleti için birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmiştir. Ben ülkeme ve milletime güveniyorum. Bu duygu düşüncelerle bir kez daha Ramazanınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice Ramazanlara, bayramlara ülkemizi, milletimizi ulaştırsın diyorum. 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • vatandaş. 4 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok gelişmeye ilerlemeye hastanelere metrolara köprülere nükleer sanrallere yünellere üniversitelere uydulara tankına topuna helikopterine füzelerine iha lara sihalara terörle teröristlerle mücadeleye devam inş.
    Cevapla
  • Albastı 4 yıl önce Şikayet Et
    O pusuya yatmış çakallara fırsat vermeyeceğiz.
    Cevapla
  • subutay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara fırsat vermeyeceğiz seni İBB ye başkan yapacağız
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni İBB ye Başkan yapacağız
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanımızın düşmanları olan emperyalistlerin desteği ile gezi tipi ihanet oluşumları tertipleyenlere milletimiz asla izin vermeyecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR