Doblo tarzı araçların köprü cezaları silinecek ve geçişlerine devam edecekler!

Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçiş yapan Doblo, Kangoo, Caddy tarzı 1. sınıf araçların köprü cezaları ile ilgili açıklama yaparak cezaların iptal edileceğini duyurdu. Peki cezalar ne zaman silinecek?

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2019 15:40 GÜNCELLEME 10.05.2019 15:40 GÜNCEL
Doblo tarzı araçların köprü cezaları silinecek ve geçişlerine devam edecekler!
Doblo tarzı araçların köprü cezaları silinecek ve geçişlerine devam edecekler!

Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran İstanbul seçimleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım açıklamasında, "Kamyonet tarzı araçların (Doblo, Caddy vb) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişlerinde yazılan cezalar daha önce iptal edilmişti. Bu iptallerin ardından bir yanlış anlaşılma sonucu cezalar yeniden kesilmiş. Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz sonucu bu cezaları da düzeltiliyor ve artık bundan sonra geçişlerden bu araçlara ceza kesilmeyecek" dedi. Ayrıca Yıldırım, bu araçların 15 Temmuz Köprüsü'nden geçebileceğini açıkladı.

 

BİNALİ YILDIRIM’IN KÖPRÜ CEZALARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI

''15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oradan yasak geçişlerle ilgili hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Ondan sonraki uygulamalarda da yine bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye başlamış. Birinci sınıf araçlar; Doblo ve benzeri hariç diye UKOME kararı olduğu için ceza yazılmaya başlanmış... Bu kararı da konuştuk İBB ile düzeltiyorlar, inşallah bundan böyle birinci sınıfa giren taksi, doblo benzer araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak. İBB, Pazartesi toplantısında yine İstanbul'u ilgilendiren AK Parti grubunun önerileri var, onları görüşecek'' 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR