Başsavcılık nefret mesajlarıyla ilgili işlem başlattı!

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca, AA muhabirinin uçuruma düşmesi ile ilgili suç unsuru taşıyan paylaşımları yapanlar hakkında adli işlem başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2019 18:37 GÜNCELLEME 11.05.2019 19:53 GÜNCEL
Başsavcılık nefret mesajlarıyla ilgili işlem başlattı!
Başsavcılık nefret mesajlarıyla ilgili işlem başlattı!

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanmasına ilişkin, sosyal medya hesapları üzerinden suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı. 

 

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, dün Trabzon'un Of ilçesi ile Bayburt'u birbirine bağlayan D-915 karayolu üzerindeki yol temizleme çalışmaları kapsamında haber takibi yaptığı sırada uçuruma düşerek kaybolan AA muhabiri Nişancı'yı arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelen olayın kamuoyunca öğrenilmesi üzerine birtakım sosyal medya hesapları üzerinden söz konusu olaya ilişkin hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici nitelikte paylaşımlar yapıldığının müşahede edildiği vurgulanarak, "Suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kurtulur ailesine kavuşur.
    Cevapla
  • Jülide 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlıktan atın gitsin
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte İstanbulun emanet edilmek istendiği zihniyet bu...Bu zihniyet devlete ve tüm kurumlarına o kadar düşman ki ekmek parası için çalısan bir insanın ölümüne bile sevinebiliyor. Yazıklar olsun size ve zihniyetinize....
    Cevapla
  • GöNDeR 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlıktan nasibini almamış yaratıklar, ibreti alem için en fazla cezayı vereceksin.
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    dron yokmu hiç adam hala kayıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR