Siyanür vahşetindeki detaylar kan dondurdu!

Kimya öğrencisi Mahmut Can Kalkan, internetten aldığı siyanürü ailesine ‘şerbet’ diye içirdi. Anne ve babası öldü, iki kardeşiyle kendisi ise tedaviye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 09:57 GÜNCELLEME 16.05.2019 10:02 GÜNCEL
Siyanür vahşetindeki detaylar kan dondurdu!
Siyanür vahşetindeki detaylar kan dondurdu!

İzmir Bayraklı’da Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan (21), internetten potasyum siyanür satın aldı. Önceki akşam hazırladığı sıvıya bu siyanürden kattı. Sonra da “Değişik bir şerbet yaptım, tadın” diyerek annesi Fatma ve babası Mehmet Kalkan’a içirdi. Cani evlat "10 dakikanız kaldı, öleceksiniz" deyince fenalaşan çift komşularından ambulans çağırmasını istedi. 

 

 

KARDEŞİNİN ÜSTÜNE DÖKTÜ

Üniversite öğrencisi, karışımı zorla içirmeye çalıştığı kardeşi Emir Can'ın (16) üzerine döktü. Geçici görme kaybı yaşayan Emir Can ile diğer kardeşi Mehmet Tala (4) Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Çocukların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, anne ve baba kurtarılamadı. Çiftin cenazeleri toprağa verilmek üzere Yozgat’ta gönderildi.

 

 

SAĞLIK KONTROLÜNDE ŞİZOFREN TANISI

Tedavi sonrası polislerce gözaltına alınan Mahmut Can Kalkan’ın son zamanlarda internet üzerinden ticaret yaptığı ve 45 bin lira zarar ettiği için psikolojisinin bozulduğu ayrıca kimya öğrencisi olduğu için evde deneyler yaptığı öğrenildi. Anne ve babasını zehirlediğini itiraf eden zanlıya sağlık raporu için götürüldüğü hastanede şizofren tanısı konuldu.

BABA GENEL MÜDÜRDÜ

Bir beyaz eşya firmasının Ege ve Akdeniz servis müdürü olan Mehmet Kalkan’ın ekonomik durumunun da iyi olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin insanın hayatta başına gelmeyen kalmıyor ama bu da çok kötü kendi evladın tarafından öldürülmek Rabbim ölümünde hayırlısını versin
    Cevapla
  • Merym 4 yıl önce Şikayet Et
    Innalillahi ve inna lilahi raciun Allahim nefsimizi ve neslimizi muhafaza eyle .Allahim sana siginiyoruz . Bizi affet
    Cevapla
  • Ertugrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı ALLAH dan,her şeyin hayırlısını dilemek lazım,El bebek gül bebek yetiştirdiği çocuğunun bir gün katili olacağını ne bileblirdi. ALLAH rahmet eyelsin.
    Cevapla
  • fatihh 4 yıl önce Şikayet Et
    evlerden uzak..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman okusun, aman yavrum erken yat, uykusuz kalma, aman yavrum sefil olmasın, sıkıntı çekmesin, aman üşümesin aman şu, aman bu.... Sadece bu dünya da bir hayatı varmış gibi davranıyoruz çocuklara. Halbuki aman İnançsız biri olmasın, Allaha ve ahirete inanan güzel ahlak sahibi olsun deseydik keşke. Ayeti kerimede geçtiği gibi Allah ım beni ve neslimi namazı dosdoğru kılanlardan eyle diye dua etseydik.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ailenin durumunu tam bilmediniz icin soylediklerini aileye maledemeyiz. Ki fotografta gorundugune anne kapali. Kalpleri ancak Allah bilir. Ama genel olarak soylediklerine katiliyorum. Ne olursa olsun insan dini terbiye ve ahlak uzere yetistirmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR