CHP, HDP ve FETÖ’den ABD’de ortak panel

Gezi kalkışmasının destekçilerinden New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü, CHP'nin İBB Başkan adayına destek veren bir panel düzenledi. HDP’nin ABD temsilcisi Giran Özcan, FETÖ firarisi eski CHP milletvekili Aykan Erdemir birlikte konuşma yaptı. CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu da panele Skype ile bağlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 14:54 GÜNCELLEME 16.05.2019 14:54 GÜNCEL
CHP, HDP ve FETÖ’den ABD’de ortak panel
CHP, HDP ve FETÖ’den ABD’de ortak panel

Gezi olaylarına lobi desteği sağlayan New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü, ABD’de Türkiye karşıtı etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

 


Enstitü önceki gün ABD'de Türkiye'ye karşı kurulan kumpas davasında FETÖ'nün kuryeliğini yapan eski CHP milletvekili Aykan Erdemir ve HDP’nin ABD temsilcisi Giran Özcan’ın konuşmacı olarak katıldığı panel düzenledi.

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da Skype ile bağlandığı panele terör örgütü propagandası iddiasıyla yargılanan Cem Özatalay ile ihanet bildirisine imza atan akademisyenleri destekleyen Ayşe Bingöl Demir, Chad Kautzer ve Sarah Clarke konuşmacı olarak katıldı. 

Etkinlik için hazırlanan afişte CHP'nin İstanbul adayının ''Her şey çok güzel olacak'' sloganının yazılı olduğu bir görselin bulunması dikkati çekti. 

GEZİ FİNANSÖRÜ OSMAN KAVALA DESTEKÇİLERİ

Panele konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Cem Özatalay’ın "Terör örgütü propagandası" iddiasıyla İstanbul Adliyesi'nde 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı öğrenildi.

Panelin ABD’li katılımcısı Prof. Dr. Chad Kautzer ise Türkiye’yi katliam yapmakla itham eden ve terör örgütlerine destek veren bildirilere imza atan akademisyenlerin ABD’de deki sözcüsü konumunda…

Chad Kautzer de defalarca ihanet bildirisine imza atan akademisyenler için çağrılar yaptı, çok sayıda etkinlik düzenledi. 

Sarah Clarke ise terör örgütlerine verdikleri destekten ötürü ihraç edilen akademisyenlere yakınlığıyla biliniyor. Öte yandan Sarah Clarke Gezi olaylarını finanse ettiği ortaya çıkan Osman Kavala için batı da başlatılan kampanyaların ateşli destekçisi olarak tanınıyor. 

KCK, DHKP-C ve FETÖ gibi terör örgütlerini insan hakları maskesiyle meşrulaştırmaya yönelik etkinlikleriyle dikkat çeken New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen panelde yerel seçimler ve ihanet bildirgesine imza atan akademisyenlerin durumu konuşuldu.

Panelde konuşmacılar İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek verirken, Cumhur İttifakına yönelik eleştiriler gündeme getirildi.

YORUMLAR 102 TÜMÜ
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu halde olduğu belli ya bizim güvenlik güçleri mit vb neden bunları alıp sorgulama yapmıyor neden
    Cevapla
  • S.Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber "Beka sorunu nerde?" diyen vurdumduymazların gözüne girsin. İşte beka sorunu. "Yedi düvelle işbirliği yapıp" Amerikanın Türkiye'ye demokrasi getirmesi için!" lobi faaliyeti yapmışlar. Daha nasıl bekamıza tehdit unsuru olacaklardı sanki.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    abd terörist ve darbecidir zalimin başıdıır katildir.
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    23 haziranda ya hak kazanacak yada şer herkes ona göre hareket etsin
    Cevapla
  • yetkisiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöplük insanlar düşüncelerini çöplüğe yazar bunların dedeleri de böyleydi hepsi denizde boğuldu sanıyorduk .demek ki birkaçı kalmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR