Asımın Nesli'nde özel çocukların aileleri iftar sofralarında buluştu

Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği her yıl "Velileri Yetim Aileleri ile İftar Sofralarında Buluşalım Projesi" kapsamında velileri ile yetim aileleri aynı sofrada bir araya getiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2019 13:55 GÜNCELLEME 28.05.2019 18:18 GÜNCEL
Asımın Nesli'nde özel çocukların aileleri iftar sofralarında buluştu
Asımın Nesli'nde özel çocukların aileleri iftar sofralarında buluştu

Eyüpsultan Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği ile Eyupsultan Ak Parti aile ve çocuk komisyonunun her ramazanda Özel Çocukların Aileleri ile İftar Sofralarında Buluşalım Projesi kapsamında yetim aileleri aynı sofrada bir araya getiriyor.

 

 

Eyüpsultan ilçesinde bulunan Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Çalışkan  Okulumuz bunyesinde olusturulan yetim komisyonu ve Eyupsultan Ak Parti aile ve çocuk komisyonunun marifetiyle 120 özel çocuğun aileleri ile birlikte davet edildiğini iftar sofrasında buluşulup çocukların ödüllendirildiğini inşallah bundan sonrada okul aile birliği olarak komisyonun çalışmalarına daha fazla destek vereceklerini söyledi.
 

Organizasyonu tertip eden Merve Döndü Kurnaz yaptığı açıklamada bu projeyi 3 yıldır uyguladıklarını amaçlarının özel çocukların aileleri ile kardeşlik ortamı inşa etmek olduğunu söyledi. 

Kurnaz ''veliler sofraları hazırladıktan sonra masalara özel çocukları aileleri ile konuk ediyorlar birlikte iftar açıyorlar muhabbet ediyorlar çocuklar kaynaşıyor.'' dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü özel çocukların ailelerin hatırlanması özel çocukların unutulmaması kendisini duygulandırdığını ifade ederek geceyi tertip eden komisyona teşekkür etti. 

Özel çocukların sevilmesinden, aynı sofrada buluşmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek Allah'a şükürler olsun ki duyarlı yardımseverlerimiz, velilerimiz var dedi.

Eyüpsultan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit burada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Koçyiğit, ''çok özel misafirlerle bir arada iftar yapmanın sevincini yaşıyorum'' dedi.

AK Parti Aile ve Çocuk komisyonumuzun her zaman destek vereceğini  ifade ederek özel çocuklara hediyeler verdi. 

Program okul öğrencilerinin hazırladıkları İlahi dinletisi ve sema gösterileri ile devam etti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR