Adana'da bir kişi çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Adana’da bir kişi tartıştığı çocukluk arkadaşını bıçakladı sonra otomobiliyle hastaneye getirdi. Bıçaklanan şahıs hastanede hayatını kaybetti

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2019 10:03 GÜNCELLEME 07.06.2019 14:07 GÜNCEL
Adana'da bir kişi çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
Adana'da bir kişi çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Olay, Adana'nın Seyhan İlçesi Şehit Duran Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samet Y. ile İbrahim Kul (27) gece yarısı tartıştı. Çocukluk arkadaşı olan iki gencin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

 

Kavganın büyümesiyle Samet Y., İbrahim Kul bacağından bıçakladı. Sonra pişman olan Samet Y. arkadaşını kendi aracıyla Seyhan Devlet Hastanesine getirdi. İbrahim Kul yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Samet Y. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    adanada nasil bir tür insan yasiyor, sorunlu bir vilayet
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    benimde bir çocukluk arkadaşım vardı..bir günbalığa gittik geldiğimizde sırt çantası yokdu suçlu beni bulmuşdu ''siz çantanızı aldınız benimkini almadınız demişdi''bende zararını öderim dedim surat yapmışdı..çanta bulundu ama kalp kırılmıştı.konuşmadım.Yıllar geçdi eğitimci öğretmen oldu ve araba aldı evlendi..sonra arabsını koskoca park dururken getirip bahcemizin kapısı önüne koydu babam bahceye gder ama içeri giremezdi araba kapı önünde olduğu için ve ayakları ağrıdığı halde 2km uzakdaki bahceye giderdi giderkende 100 yerde yere otururdu ben bunu gördüm ve arabasını bahce kapımızdan çekmesini isdedim çekmedi sen eğitimcisin ama adam olamamışsın maleşşeği dedim (yorum 1)
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bir insan baska bir insanda razi olmadimi Allahda razi olmaz, kul hakkini cigneyen ck kisi var ama kendileri farkinda degiller
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine mi adana çocukluk arkadaşı kardeş gibidir nezaman insan olmayı öğreneceksin insanoğlu insan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR