Erbakan'dan sert tepki: İntikam siyasetinden bıktılar!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bugün Türkiye'de sadece eleştiren, çözüm önermeyen, sadece teşhis ve tespit yapan, tedavi ortaya koyamayan muhalefet var. 'Mevcut iktidar 17 senede hiçbir faydalı iş yapmadı, ne yaptıysa yanlış yaptı' diyen muhalefetten bu millet bıkmıştır ve şikayetçidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2019 09:51 GÜNCELLEME 10.06.2019 09:54 GÜNCEL
Erbakan'dan sert tepki: İntikam siyasetinden bıktılar!
Erbakan'dan sert tepki: İntikam siyasetinden bıktılar!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından düzenlenen İl Kongresi'ne katıldı. Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür Salonu'ndaki il kongresinde konuşan Erbakan, partisinin kongre sürecini anlattıktan sonra muhalefet partilerini eleştirdi.

 

 

Erbakan, "Milletimiz muhalefetten neden şikayetçi? Yıllardan beri muhalefet ediyorlar. Tek amaçları var; 'Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun, yeter ki bu iktidar gitsin. Yerine daha kötüsü gelecek olsa bile yeter ki bu mevcut iktidardan kurtulalım'. Bu kin, haset, hırs siyasetiyle intikam siyasetiyle kişisel hesap siyasetiyle millete faydalı olunmaz. Bugün Türkiye'de sadece eleştiren, çözüm önermeyen, sadece teşhis ve tespit yapan, tedavi ortaya koyamayan bir muhalefet var. 'Mevcut iktidar 17 senede hiçbir faydalı iş yapmadı, ne yaptıysa yanlış yaptı' diyen muhalefetten bu millet bıkmıştır ve şikayetçidir" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • yener 4 yıl önce Şikayet Et
    bir işi chp yaparsa doğrudur aynı işi başka parti yaparsa yanlıştır tipik chp zihniyeti hazımsızlık.
    Cevapla
  • dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolun izin açık etsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR