Erdoğan paylaştı! İşte yeni sistemin detayları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yeni askerlik sisteminin detaylarını paylaştı. Erdoğan, mesajında "Yeni Askerlik Sistemi düzenlemesinin ülkemize, milletimize, gençlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2019 13:22 GÜNCELLEME 13.06.2019 13:42 GÜNCEL
Erdoğan paylaştı! İşte yeni sistemin detayları!
Erdoğan paylaştı! İşte yeni sistemin detayları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yeni askerlik sisteminin detaylarını paylaştı. Erdoğan, mesajında "Yeni Askerlik Sistemi düzenlemesinin ülkemize, milletimize, gençlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

İşte o paylaşım:

 

 

YORUMLAR 3
  • Dikkat. Bak şimdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne mezunu olursa olsun hangi üniversiteyi bitirirse bitirsin, o kişi askerliğini Er olarak yapacak ve sırası ile sınav yapılarak kademe atlaması gerekir. Örn: Er isen sınavla uzman cvş. Sonra astsb.sonra subaya doğru gidilmesi gerekir. Yoksa askerliğin a sından anlamayan adamı getir. Subay veya astsb yaparsan bir kademe ilerleyemezsin, profesyonel olmasını istiyorsan topraga tohumunu ekmelisin ki su vere vere büyüp yeşersin. Kökü sağlam olsun.
    Cevapla
  • ALİ BAYAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım Uzman erbaşlara ne zaman kadro verilecek, Şu anda noter sözleşmesi ile çalışıyorlar. İnşallah bunlarada sıra gelir.
    Cevapla
  • Halit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bedellideki kura olayı ve ücrete bir daha bakın başkanım. Kurada çıkmaz isek neden 6 ay yapalım. Ben bedelli istiyorsam buna uygun olmalı. İş yerlerimizden sorun oluyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR