Erdoğan'dan 'Suriyelilere maaş' iddiası ile ilgili çok net açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli mültecilere maaş ödendiği iddiasına yönelik sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan bu iddiaların kocaman bir yalan olduğunu söyleyerek böyle bir şeyin asla söz konusu olmadığını dile getirdi...

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2019 15:56 GÜNCELLEME 18.06.2019 17:05 GÜNCEL
Erdoğan'dan 'Suriyelilere maaş' iddiası ile ilgili çok net açıklama!
Erdoğan'dan 'Suriyelilere maaş' iddiası ile ilgili çok net açıklama!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ne diyorlar? ''Bu Suriyelileri buraya doldurdunuz. Bize para vermiyorsunuz, onlara veriyorsunuz'' Bu gerçeği anlatayım. Bu yalana sakın aldanmayın. Bu yalan CHP’nin yalanıdır. Biz Suriyelilere maaş bağlama diye bir şeyimiz yok. Yalan söylüyorlar. Ülkenin fakir fukarasına, garip gurebasına valiliklerimiz vasıtasıyla maaş bağlıyoruz. Biz vatandaşımıza veriyoruz. Ey CHP bu yalanları bırak. Ve ülkemdeki Suriyelilere biz muhacir olarak bakıyoruz. Onlar varil bombalarından kaçtılar. O bombalardan kaçarak bize sığındılar. Bizim tarihimizde bu yok muydu? Vardı. Allah göstermesin bizim başımıza gelse biz ne yapardık? Sakın bu sahtekarların uydurduklarına aldanmayın. Suriyeliler konusunda tabi ki bizim de rahatsızlıklarımız var. Tedbirler her gün ileri gidiyor. Şu an itibariyle 330 bin Suriyeli zaten topraklarına döndü.'' açıklamasını yaptı. 

 

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Nurcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalıcı olmadıkları gidecekleri daha fazla gündeme gelmeli hem onlar gideceklerini bilmeli hem bizim vatandaş
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkün savaştan kaçtığı hangi tarihte görülmüş tarihin her anında türk şahadete koşmuş düşmandan asla kaçmamıştır.sahillerde parklarda süriyeliler kıllı göbeklerini kaşıyıp yatar iken bizim kahraman mehmetciğimiz suriyede suriyelileri ülkemizi terörden koruyor. Muhacirlere tabi yardım edeceğiz ettikte fakat kanunlar daha caydırıcı olmamı ülkeme gelen yabancı ister muhacir ister mülteci ister arab ister avrupalı suç işleyememeli malesef tecavuz uyusturucu hırsızlık fuhuş dilencilik cinayet aldı başını gidiyor.acil cözüm gerekiyor. Böyle başıbozuk kuralsız muhacirlik olmaz.
    Cevapla
  • Mikail çay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim başımıza gelse sizi bilmem cumhurbaşkanım ama biz savaşırdık ' şerefli bir şekilde ölürdük ama asla başka memlekete gidip ' elde telefon kafayı kazıtip kârı kız kovalamazdık '
    Cevapla
  • qweqwe 4 yıl önce Şikayet Et
    savaştan kaçan erkekler buraya kaçması helal değil haramdır harptan kaçılmaz
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim başımıza gelse savaşırdık 15 temmuz gibi kaçıpda gelmezdik
    Cevapla
  • Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD AB Rusya İran PYD PKK deas vb bir dünya örgüt orada kimin kime vurduğu belli değil.ayriyeten Türkiye Suriye lileri oso olarak eğitmiş organize olmuş . Algı operasyonu etkisiyle insanların çoğu böyle düşünüyor . İyi anlamaya çalışın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR