'Oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım'

Haber 7 yazarı Esra Elönü İstanbul yenileme sonuçlarına ilişkin 'Oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım' başlıklı çok çarpıcı bir yazıya imza attı...

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2019 12:04 GÜNCELLEME 26.06.2019 19:02 GÜNCEL
'Oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım'
'Oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım'

İşte Esra Elönü'nün yazısı; 

 

 

Dünya bir Hu pazarı, en derin nefesi alan kazansın..

Madem gitti kelamın kalesi, madem Fetih Secdemiz kaldı Ayasofya'nın kursağında, madem dalımız kırıldı diye ağacı yok saydınız.. Toplanın bir şey söyleyeceğim.

 

 

Efendiler, İstanbul'u kazanarak açtığımız kapıları, İstanbul’u kaybederek kapatmak istemiyorsak nefsimizle ve cebimizle yolları ayırmak zorundayız. Makamın adam ettiği değil, makamı adam eden insanlarla yeniden başlamak zorundayız. Allah aşkına bırakalım bir tane Ebuzer olsun içimizde. Yalnız gezsin yalnız ölsün ama bırakalım konuşsun bir Ebuzer olsun içimizde. Başkasının okunda yay olup sana salyalar kusan tetikçilerden daha şereflidir Ebuzer olmak!

Biz Nişantaşı taburelerine terfi eden Beyazıt Meydanı ruhunu geri aldığımızda dirileceğiz.

Biz, kucağındaki Musa’yı ağlayarak emziren annenin duasından yeniden geçtiğimizde dirileceğiz.

Filistin’de Muhammed Durre babam diye yeniden bize sarıldığında dirileceğiz.

Biz, Veda Tepesinin Muhammedine veda etmeyip ümmeti silkelediğimizde dirileceğiz. Bitmedik, başlayacağız. Susmadık, gürleyeceğiz. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.

Biz, rantın Yükselen tetikçileri davanın alçalanı küstah ağızlardan  arındığımızda dirileceğiz ki bilirsin Hijyen İmandandır.

Biz FETÖ cerahatinden kurtulmayı yanlış anladık Efendiler. Siyasi hırslarını şeytanın sırtına yükleyip rakibini suçsuz yere FETÖ'cülükle suçlayan alçaklığa terfi olduğumuzda kaybettik. Bizim asıl 15 Temmuz'umuz nefsimizleydi, şeytanın ruhumuza kalkışmasını seyrettik. Sırf vekil olabilmek için, sırf makam koltuğunda dönebilmek için utanmazca suçsuz yere küçük bir FETÖ'CÜ fısıltısı çıkarıp kahpece din kardeşimizi iftiraya gark ettik.

Bakın FETÖ cerahati 15 Temmuz’da alamadığı İstanbul'u şimdi nasıl aldı işte böyle aldı!

Biz, “birbirinize olan kızgınlığınız sizi haksızlık yapmaya sevk etmesin” ayetiyle küstüğümüzde kaybettik.

Allah aşkına aldığımız ahları yavaşça yere bırakıp, duamızı arşa çıkardığımızda kazanacağız.

O böbürlendiğimiz takım elbiseleri gaflet uykumuzun pijaması yapmışız. Bir şehre islam yazdıran Fatihlerden Gömleğinin koluna çorabının kıyısına adını yazdırmayı adamlık zanneden omurgası inşaat halinde olanlardan kurtulduğumuzda dirileceğiz.

 Biz ilk seçimde İstanbul’u gafletten kaybettik. Allah aşkına kendimize kıyamadığımızdan İstanbul’a kıydılar. Bırakalım da bir Ebuzer olsun içimizde.

Gelelim bir dalı kırıldı diye ağacı yok sayan imitasyon heriflere.. Gidin ve sizden daha dik duran Fatih Cami şadırvanındaki taburelerden ders alın o derece. Hatalarımızı bir ağacın gölgesinde bulup orada paylaşacağımız yere yamulmuş omurganıza zil takıp oynuyorsunuz adeta.

Şu çalı çırpı çer çöp bir temizlensin hele.

Ve herkes bilsin ben..

Mazlumu seveni üzmekten, mazlumu üzeni de sevmekten Allah'a sığınmış Uzun Adamın yanında olmaya şerefim üzere yemin olsun ki devam edeceğim.

Haydi Eyvallah..

Esra Elönü-Haber 7 

elonue@gmail.com

Twitter:@elonue

YORUMLAR 141 TÜMÜ
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    verilen vaadler, israf, işsizlik vs. masalı tutturup AK parti düşmanlığına soyunmuş Bire ahmaklar. AK parti ve başında Reis olmasaydı. yiyecek ekmeğin ,alabilecek maaşın olmayacaktı. Memur ve işçiye maaşları ödenemiyordu bu ülkede. Çöp kokusundan yollardan geçemiyordun, hastane kuyruğunda ölüyordu bu millet, ulaşım , yollar berbattı. Şimdi otobüs parasına uçakla gidip geliyorsun. Neyiniz eksik. karnım aç diyorsun cebinde ortalama ikibin liralık telefonla geziyorsun. Sokaklarda araba park edecek yer yok. Olumlu şeyleri bir kenara bırakıp elde edemeyeceğin şeylerin peşinden gidersen her zaman şükürsüz kalırsın. Nankörlük yapmayın. Allah cc bunun hesabını hepinize sorar
    Cevapla
  • Ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Verilen vaadler yerine getirilmesi seçmen asıl girlemeye devam edecek, israf bitmezse üretim olmazsa seçmen gürleywcek işsizlik azalmazsa eğitim düzelmezse seçmen gürleyecek millet ne derse o olacak gerisi hikaye
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi dediniz lakin din eksikli cok dinini bilmeyen cok
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'nın İbadete Açılması Belaları Def Eder
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir şey de fetö soruşturmaları. Başlangıçta halkın destek verdiği bu soruşturmalar zaman içinde mağdurların çoğalması, eften püften gerekçelerle görevden almalar, örneğin soruşturma geçiren kişiye isim ver deniyor o da filanca kişi falanca yılda dershaneye gitti diyor işaret edilen polis veya asker ise gözünün yaşına bakılmıyor başka delil olmasa bile damgalanıyor. Tabi bu insanların yakın akrabalarıbir yana uzak akrabaları ve komşuları da etkileniyor. Oran yüzde onları rahat bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR