15 Temmuz'un yeni logosu belli oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında yurt genelinde düzenlenecek olan etkinliklerde kullanılması planlanan yeni logo tasarımını tanıttı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2019 17:26 GÜNCELLEME 06.07.2019 17:36 GÜNCEL
15 Temmuz'un yeni logosu belli oldu
15 Temmuz'un yeni logosu belli oldu

15 Temmuz'un yeni logosu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından tanıtıldı. Demokrasinin ve millet iradesinin kazandığı kutlu günün etkinliklerinde kullanılacak olan yeni logo tasarımı oldukça beğenildi.

 

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü kapsamında düzenlenecek etkinliklerin hazırlığına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi karşısında aziz milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikler için hazırlıkların devam ettiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yurt genelinde anma etkinliklerinin düzenlenmesine ilişkin yayımlanan genelge kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 'www.15temmuz.gov.tr' adlı internet sitesi oluşturuldu. İnternet sitesinde 15 Temmuz ile ilgili gerçekleştirilecek proje ve etkinliklerde kullanılmak üzere kurumsal kimlik haritasına uygun şekilde hazırlanan yeni logo, afiş, duyuru, davetiye ve ilan benzeri belge ve görsel dokümanlar yer alıyor. 'www.15temmuz.gov.tr' sitesinde ayrıca etkinliklerde kullanılacak 15 Temmuz fotoğraf seçkisi ile özel olarak hazırlanan videolar ve diğer dokümanlar bulunuyor."
15 Temmuz'un yeni logosu

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Tuzla 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu seneye 1453 fetih kutlamaları ve 15 temmuz etkinlik lerini kesin yasaklar ak partiyi hatırlatıyor diye
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hain icimizde nasil büyüdü hala anliyamiyorum..!!! 15 temmuz ba$arili olsaydi BU GÜN TÜRKIYE YOKTU..Nemi vardi.? NATO askerleri amerikan askerleri sokaklarda dola$cakti.Türkiye bölüncekti.
    Cevapla
  • Gaziantep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin Umurunda ki.Tutturmuslar bi maasa zam, emekliye zam,asgari ucrete zam diye.Kimse cok şükür demiyor.
    Cevapla
  • harbi adam 4 yıl önce Şikayet Et
    dost acı söyler bu yazdıgımı okuyanlar ınsallah ders alır ve kendıne gelır 250 sehıt ve yuzlerce gazının verıldıgı ankara ve ıstanbulun secımlerde 31 mart ve 23 hazıranda kaybedılmesı cok yurek yakıcı ögün sokaga cıkan vatandaslar ne olduda kırıldı koptu dıye dusunulup acıl önlem alınmalı yoksa 5 seneye kalmaz bu kahramanlık destanının yazıldıgı 15 temmuz unutulup gıdecek
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah birdaha 15 Temmuz’ları yasatmasın Şehitlerimize Rahmet diler Vatanımıza Milletimize birlik beraberlik Allah yar ve yardımcımız olsun Türkiye’mizin önü açık olsun Vatan Millet Sagolsun
    Cevapla
  • turkey 4 yıl önce Şikayet Et
    darbeler milletimiz için kara bir gün
    Cevapla
  • Nasil 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim 15 temmuz darbe degil işgal girisimiydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR