Tartışmanın ardından Yusuf Kaplan ve KADEM Başkanı bir araya geldi

KADEM'i hedef alan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın, KADEM başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu ile görüştüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2019 14:28 GÜNCELLEME 18.07.2019 20:19 GÜNCEL
Tartışmanın ardından Yusuf Kaplan ve KADEM Başkanı bir araya geldi
Tartışmanın ardından Yusuf Kaplan ve KADEM Başkanı bir araya geldi

İstanbul Sözleşmesi ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tartışması sürerken, KADEM Yönetim Kurulu üyelerinden Ayşegül Yıldırım, tartışmayı başlatan isim Yusuf Kaplan’la dernek başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun bir kafede buluştuğunu açıkladı.

 

 

"YUSUF HOCA BİZİ, BİZ DE ONLARI DİNLEDİK"

KADEM’in basın açıklamasından bir gün önce yani 10 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen görüşmenin iki gazeteci tarafından organize edildiği ve görüşmede TVNET Genel Yayın Yönetmeni İsmail Halis’in de olduğu belirtildi.

 

 

Buluşmayı Twitter hesabı üzerinden açıklayan Ayşegül Yıldırım, “Bir buçuk saat süren bir görüşmeydi. Yusuf hocaya kendimizi anlattık. Hocayı dinledik. Ayrılırken kalbimiz mutmaindi ve istişare bereketiyle doluydu” dedi.

KADEM TARTIŞMASI NEYDİ?

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabı üzerinden Kadın ve Demokrasi Derneği’ne (KADEM) yüklenmişti.

Kaplan, “En büyük tehdit ailenin çözülmesidir. Ailenin korunması milli güvenlik meselesi haline gelmiştir” diyerek, Milli Eğitim ve Aile Bakanlığı’na KADEM projelerini “derhal durdurma” çağrısında bulunmuştu.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devleti bir dernek mı yönlendiriyor? Vah halimize o halde..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç nedir?
    Cevapla
  • hak 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadem aileye sahip çık
    Cevapla
  • Tamam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende Yusuf hocayı destekliyorum devlet proje üretmiyor mu ki kadem proje veriyor
    Cevapla
  • Tamam 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor kafem nedir eğitime karışması gitsin sivillik işlerini yapsın böyle yapa yapa ailelerin içine dinamit koydular ondan sonra boşanmalar şunlar bunlar oluyor olur çocuk anneye hasret eşitlikmiş ne eşitliği kardeşim ne göre eşitlik ten bahsederler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR