Eline aldığı silah patladı, erkek arkadaşını vurdu

İstanbul Maltepe’de Uzman Onbaşı Cengiz Ş., kız arkadaşı S.G.Ö. ve beraberindeki iki kişi ile bir evde alkol aldıkları sırada, S.G.Ö.’nün eline aldığı silahın ateş almasıyla Cengiz Ş. göğsünden vuruldu. Kendi beylik tabancasıyla vurularak ağır yaralanan uzman onbaşı hastaneye kaldırılırken, erkek arkadaşını yaralayan S.G.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2019 10:52 GÜNCELLEME 25.07.2019 10:52 GÜNCEL
Eline aldığı silah patladı, erkek arkadaşını vurdu
Eline aldığı silah patladı, erkek arkadaşını vurdu

Olay Maltepe Zümrütevler Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 03.05 sıralarında meydana geldi. Gaziantep’te Uzman Onbaşı olarak görev yapan Cengiz Ş.(21) kız arkadaşı S.G.Ö.(22), teyzesinin oğlu Özer Onur B.(23) ve E.G.(17) birlikte Özer Onur B.’nin evinde oturuyorlardı. Şahısların evde alkol aldıkları sırada, S.G.Ö., Cengiz Ş.’nin masa üzerinde duran beylik tabancasını eline aldı. 

 


O sırada ateş alan silahtan çıkan kurşun, Cengiz Ş.’nin göğsüne isabet etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Cengiz Ş. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Ameliyata alınan yaralı uzman onbaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen S.G.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

YORUMLAR 4
  • DİSİPLİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Onbaşıya bile beylik tabancası veriliyor...
    Cevapla
  • Nazım Zengin 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol öldürür. Ahmak insanlar da ölümcüldür.
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    işte öyle şişenin dibindeki balığı kovalarken ateşle barut yanyana gelir.bir taşla hem dünya hem ahiret gider.
    Cevapla
  • Nail 4 yıl önce Şikayet Et
    içki içen sarhoşa şeytan herşey yaptırır.içki bütün kötülüklerin anasıdır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR