HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'den pişkin ziyaret!

"Sırtımızı PKK'ya, YPG'ye dayıyoruz" diyenlerin partisi HDP'nin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindekiler, PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu kardeşlerin ailesini ziyarete gitti!

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2019 22:03 GÜNCELLEME 28.07.2019 22:04 GÜNCEL
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'den pişkin ziyaret!
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'den pişkin ziyaret!

İlçeye bağlı Çakmaklı köyünde yaşayan ailenin evine gelen Temelli ve beraberindekiler, aile ve köylüler tarafından karşılandı.

 

 

Hayatını kaybeden Ayaz ile Nupelda'nın annesi Cevriye ile babası Ekber Güloğlu'na başsağlığı dileyen Temelli, acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.



Temelli, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailenin tarifi olmayan bir acı yaşadığını söyledi.

MAYINLARI YERLEŞTİREN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA TEK KELİME ETMEDİ!

 


Çocukların iyi bir geleceğe sahip olması gerektiğini vurgulayan Temelli, "İki, üç, dört ve beş yaşında çocuklarımızı kaybetmek istemiyoruz. Gerçekten acımız çok büyük. Okullarda öğretmenlerimize de önemli bir vazife düşüyor. Hem kreşlerde hem de okullarda çocuklarımıza muhakkak bu konuyu iyi anlatmaları gerekiyor. Tanımsız ve onlar için merak uyandıran tehlikeli cisimlerden uzak durmaları gerçekten çok önemli." dedi.

Terör örgütü PKK ile yakın ilişki içerisinde olduğunu saklamayan HDP'nin vekili Temelli'nin, ziyaret sırasında PKK'ya hiç bir tepki göstermemesi dikkat çekti. Daha önce de aynı olay ile ilgili olarak, Tunceli Belediye Başkanı'nın paylaştığı tweet de tepkilere neden olmuştu.

YORUMLAR 173 TÜMÜ
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüz yok ki yüzsüzler diyeyim, İman yok ki imansızlar diyeyim, Din, kitap yok ki, dinsizler, kitapsızlar diyeyim, Vicdan, ahlâk yok ki vicdansızlar, ahlâksızlar diyeyim... Ben ne diyeyim????
    Cevapla
  • Musti_180 4 yıl önce Şikayet Et
    En cok Anlamadigim ve anlamaya calistigim calistikca beynimin durdugu nokta. Bu Hain oraya kadar gelmis cikip birtanesi ses cikartmiyor. Allah gostermesin benim basima gelse böyle birsey ve böyle bir Hain gelecek onu ben canli canli topraga gomerim
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile bunları nasıl kabul etmiş acaba. hdp ye oy verdilerse hatta seçim olduğunda yeniden oy verirlerse hiç şaşmayın. Bu kafada giderlerse daha çok çocuk ölür .Bu teröristler de bu çocukların kanından daha çok beslenir.
    Cevapla
  • Rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    O ailenin az gururu olsaydı bombayı oraya yerleştiren bu katilleri evlerine kabul etmezlerdi. Nerede kalmıştık bunlar kendince alevi ve seyyid rızanın torunu esasen terörist ve katillerin oyuncağı ama farkında değiller. Alevi olan Hz.Aliyi seven ne haksızlığa göz yumar ne de böyle çocuk katillerine evini açar... Allah inananlara basiret ve feraset versin AMİN...
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    belkide aile tehdit etmete gitmiştir yahudi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR