'Rusya'ya karşı iklim silahı kullanılmış olabilir'

Sibirya bölgesinde çıkan orman yangınları ve Moskova’daki şiddetli yağışlarla ilgili yorum yapan Rus vekil Juravlev, ülkede yaşanan doğa anomalilerinin iklim silahının kullanılmış olmasından kaynaklanabileceğini fikrini ortaya attı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2019 12:16 GÜNCELLEME 11.08.2019 12:17 GÜNCEL
'Rusya'ya karşı iklim silahı kullanılmış olabilir'
'Rusya'ya karşı iklim silahı kullanılmış olabilir'

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma milletvekillerinden Aleksey Juravlev, Rossiya-1 televizyonunda katıldığı '60 Dakika' programında, Rusya’nın Sibirya bölgesinde çok geniş alanda orman yangınları meydana gelmesi ve Moskova'da şiddetli yağışlar yaşanmasının olası nedenlerini değerlendirdi.

 

 

Rus vekil, ülkeye karşı iklim silahının kullanılmış olabileceğini söyledi.

Rusya'nın birkaç yüzyıldır ilk kez yeni silahlarıyla Batı’ya karşı üstünlük elde ettiği, hipersonik füzeleri olmayan Batı ülkelerinin 'ne yapacaklarını şaşırdığına' dikkat çeken Juravlev, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

 

"Onların iklim silahı denemiş olabileceklerini düşünüyorum. Böyle bir yaz olamaz, hepimiz olamayacağını anlıyoruz. Yangınlar, Moskova’da şiddetli yağışlar meydana geliyor. Washington ‘bölge komitesi’ işbaşında. Bunun ciddi bir şey olduğu ve buna karşı doğru bir tutum ortaya konması gerektiği kanısındayım."

Rus vekil, Rusya Acil Durumlar Bakanlığını ise başkent sakinlerini ülkenin Avrupa kesimine yaklaşan güçlü rüzgâr konusunda bilgilendirip uyardığı için övdü.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • erdinç 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne rusya ne abd çin ingiliz ve batı hiçbiriniz Masum degilsiniz MAZLUMLARİN KATILISINIZ elbet biryerden bela bulacaksiniz
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendi kasırgalarına çözüm bulsunlar . Yerin altından üstünden daha ne felaketler gelecek
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey olabilir düşman bos durmaz her türlü silahı deneyebilirler kötülük yapmak bazılarının içinde var
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    resimde putin in çok sıkıntılı ve öfkeli olduğu gözleniyor
    Cevapla
  • İklim manipülaston 4 yıl önce Şikayet Et
    Hava olaylarını, iklim şartlarını nasıl manipüle edildiğne dair çok basit örneklerden biri 'Dolu Savar' internette açıklamaları ve videoları var bakabilirsiniz. Bu ve buna benzer gelişmiş farklı yöntemler ile fırtına, kasırga, hortum, yağmur da yağdırılabilen teknikler var olabilir. Yağmur yağdırma için bulut sağma yöntemi var mesela.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR