Şirin Payzın'ın skandal 'Kurban Bayram' paylaşımına en güzel cevap!

Haber7 yazarı Esra Elönü, Kurban Bayramı ile ilgili skandal bir paylaşım yapan Şirin Payzın'a bugünkü köşesinde en güzel cevabı verdi... Payzın'ın sosyal medyada daha önce paylaştığı kebap 'şölenlerine' yönelik fotoğrafları da vatandaşlar tarafından tiye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2019 12:31 GÜNCELLEME 12.08.2019 12:32 GÜNCEL
Şirin Payzın'ın skandal 'Kurban Bayram' paylaşımına en güzel cevap!
Şirin Payzın'ın skandal 'Kurban Bayram' paylaşımına en güzel cevap!

Kurban Bayramı yaklaştığı zaman Müslümanların değerlerine yönelik hakaret ve haksız eleştiri klişelerine bu bayramda da Şirin Payzın skandal bir paylaşımla eklendi. 

 

 

Kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların elinden kaçan bir boğanın haberini sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Şirin Payzın, ''afferin boğa... hayvan kesmek yerine parayı ihtiyacı olan çocukların eğitimine harcamak gibi büyük bir sevap var mı .. '' ifadelerini kullanmıştı. 

Şirin Payzın'ın skandal paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken vatandaşlar hem tepki gösterdi hem de yaptığı açıklamalarla çelişen Payzın ile dalga geçti... 

Şirin Payzın'ın bu paylaşımına en güzel cevap ise Haber7 yazarı Esra Elönü'den geldi.

İşte Esra Elönü'nün ''Öfkeli Şirin 'Yılanları' boğalardan daha çok sever'' başlığıyla kaleme aldığı yazısı;

Şu güzel hayvanların gıybetini yapan çöp şiş zekalı, oturan mangal kömürleri ne kadar komik olduğunuzu yazıyorum bugün.

Kimi küllerinden doğar kimi de laf etmeye çalıştığı işkembe torbalarından. Önceden bayram sabahları konuşulurdu, önceden pencereden torun gözleyen gözü, yaşından daha yaşlı dedelerin sevinci konuşulurdu. Yalnızlar için kapılarda bir zil sesi fazlasıydı bayram.. Böyle tatlı rüzgarlı yazılar yazıp esen kelimelere nazır yazılar da yazmak isterdim lakin kötüyüz işte. İyilerin İbrahimce yollara düşmesini mi yazmalı yoksa kötülerin Nemrutlukla sıçramasını mı ?

Her bayram bu mangal yelpazelerini yazma keyfini de pakete dahil ediyorum. Şirin Payzın adında bir çalı çırpıcı. Gündemden düşünce bir tarafını kırmış olmalı ki acısından “ Öfkeli Şirin” olmuş. İnsanların inandıklarına sıçrayan depresif çekirge her defasında çuvallama başarısıyla, mor basmaya desen olmayı hak ediyor aslında.

Bir boğaya sesleniyor ''Afferin boğa, hayvan kesmek yerine, paraya ihtiyacı olan çocukların eğitimine harcamak gibi büyük bir sevap var mı ?''

Gıdısıyla yazdığı cümle bu sanırım o yüzden vahim derecede düşük .

Öfkeli Şirin, Dağ kasabı Karayılanı, boğalardan daha çok seviyor orası kesin. Fotoğrafı hatırlayın. Karayılan yanında sürünen gazeteciliğiyle muazzam bir dağ görüntüsü oluşturan bu canlı, hayvanların kesilmesine içlenmiş. 

Şirin Payzın'ın PKK elebaşı Murat Karayılan ile yaptığı röportajdan bir kare...

Bakın, babasına bir Bedirhan yastığı bırakan, şehadet sütü dudağında yarım kalmış mazlum bebeğin yaşayamadığı güzel günlere hislenmeyen canlı, boğaya kaçtığı için şiir yazıyor..

Başı cennete Eren Bülbül’ün kasaplarına saygı kumkuması olan canlı burs diyor öğrenci diyor. Yahu sizin deriniz kaç kat ağıt sıcağı işlemiyor. Bir de ağzınızda kürdan ezerken beyniniz hangi kovuğa kaçtı anlamıyorum ki. Dağda mangal yapıp yılanları serinletirken yarını olmayan çocukların yaşamadığı günleri düşün.

Bunlar nasıl bir organizma üzerinde çimlenmiş anlayamıyorum. Sakatat konvoyu arasına bunların zihinlerini katsak uyum süresi bir saniye maşallah.

Yasin Börü de çok parlak bir öğrenciydi burs verecek miydin merak ediyorum. Yasin’in kasaplarıyla poz veren sen,utancınızdan kırmızı da olamıyorsunuz malum Boğaların sevdiği renk, size kaçabilir..

Bırakın herkes bayramını yaşasın. Sen gıdığından damlayan yağlı etleri bayram hariç her gün sevebilirsin, löp Şirin. Onlar, Allaha kurban olmayı seviyor. En son konum arşivine baksak kim bilir hangi ızgaracıda görüneceksin..

Sizin kafaya sadece kahkahalarımı kurban edebilirim..

elonue@gmail.com
Twitter:@elonue

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 148 TÜMÜ
  • Gunergok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu müsvettelere en iyi cevap ciddiye almamak. Farkinda olmadan ekmegine yag sürüyoruz
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    hep diyorum birilerinin artık devreye girmesi lazım. meydanı boş bulanlar bir bir kayda geçiyor. vakti gelince ben onların halini göreceğim.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Densiz her yerde densizdir.. bu zad yediği etlerin gökten indiğini zanneden zavallı bir insandır..
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Facebok adami rezil etmekten baska ise yaramaz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahillere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur.
    Cevapla
  • Zlha 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun senden esracim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR