1 buçuk tonluk boğa elde kaldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde pazarın en gözdesi olan ve 30 bin TL’ye satışa sunulan dev boğa elde kaldı. Boğa pazardan çekilerek çiftliğe götürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2019 16:19 GÜNCELLEME 12.08.2019 16:24 GÜNCEL
1 buçuk tonluk boğa elde kaldı
1 buçuk tonluk boğa elde kaldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde açılan kurbanlık hayvan satış pazarında yoğunluklar devam ederken, pazar alanına getirilen kurbanlıklardan dev boğa pazarın en gözdesi olarak ilgi odağı olmuştu.



6 gündür kurbanlık pazarında bulunan ve görünümüyle hayretlere düşüren boğa elde kaldı. Daha önce 30 bin TL’ye satışa sunulan 1 buçuk tonluk boğa, pazardan çekilerek güçlükle bindirilen kamyonetle çiftliğe götürüldü.

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Hkm 4 yıl önce Şikayet Et
    20 bin tl nakit vereyim dedşm vermediniz napayım şimdi sen düşün
    Cevapla
  • asi_dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamıyorum 1 ton 400 kg tosunu sattım ben 22 bin liraya sen o fiyatı nasıl istersin o tosuna anlam veremiyorum arkadaş
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayvan 1500 kilo gelmez. Maksimum 1050 1100 arasi yillardir
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden pazarın en güzel hayvanını almak için samimi müslümanlar kapışırdı şimdi en güzeli elde kalıyor. Habil en güzeli hediye sundu kabil malunuz. Sağlık olsun adam et balığa verse ortalama yine 25bin eder.
    Cevapla
  • küçük hesap 4 yıl önce Şikayet Et
    kurban neydi? allahım çok suçum günahım var kendimi kurban etmeliyim sana çünkü malik sensin ama kendimizi kesmemizi haram kıldın ve dedin ki kurban kesin ama dedi helal para ile kesin ve dagıtın günah para ile dedi olmuyor. haram para harama gider kurban =insanın canının emniyeti BİR BÜYÜK KESİP MİLLETE DAGITSIN HERKES FERAHLASIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR