Fatih Portakal'dan bir şehir hastanesi vakası daha! Alay konusu oldu!

Geçtiğimiz yıllarda Mersin Şehir Hastanesi'nde mizansen bir çekim yaparak skandal bir yalan habere imza atan ve büyük tepki çeken Fatih Portakal, bu kez de İzmir Şehir Hastanesi'yle ilgili alay konusu olan bir paylaşım yaptı. Hastanenin otobanın kenarına yapılmasını eleştiren Portakal'a vatandaşlardan tepki yağdı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2019 00:28 GÜNCELLEME 17.08.2019 00:50 GÜNCEL
Fatih Portakal'dan bir şehir hastanesi vakası daha! Alay konusu oldu!
Fatih Portakal'dan bir şehir hastanesi vakası daha! Alay konusu oldu!

Haber7 - Detay Haber

 

 

İzmir'in Bayraklı ilçesinde inşaatı devam eden ve cumhuriyet tarihi boyunca İzmir'e yapılan en büyük sağlık yatırımı olarak kayıtlara geçecek olan şehir hastanesi hakkında Fatih Portakal'dan 'yok artık' dedirten bir paylaşım geldi.

OTOBANIN KENARINDA OLMASINI ELEŞTİRDİ: TREN YOLU İSTASYONU SANDIM

 

 

Twitter hesabından dev hastanenin inşaat halindeki fotoğrafını paylaşan Portakal, şehir hastanesinin otobanın kenarına yapılıyor olmasını eleştirdi. Fatih Portakal, tesisin şehre uzak olmasından yakınarak, zaman zaman gelip geçerken inşaata baktığını, hatta burayı tren yolu istasyonu zannettiğini yazdı.

TAKİPÇİLERİ PORTAKAL'LA DALGA GEÇTİ

Portakal'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Bazı kullanıcılar ise Fox TV sunucusunu ti'ye aldı.

Fatih Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:

"İlk başta anlamamıştım. Otobanın kenarında benzinliğin üstünde binalar yapılıyordu. Hatta demir yolu istasyonu olarak düşünmüşlüğum bile oldu. Meğer şehir hastanesi inşaatıymış.İzmirli olmasam yazmazdım.Soru: İnsan gelmesin diye mi burayı yapıyorsunuz ya da eziyet olsun diye mi?"

İşte Fatih Portakal'a gelen tepkilerden bazıları:

HAMZA DAĞ: O BÖLGE İZMİR'İN ULAŞIM KONUSUNDA EN RAHAT YERLERİNDEN BİRİSİDİR

Portakal'ın bu paylaşımına, vatandaşların yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan da cevap geldi. Dağ, hastanenin yapıldığı bölgenin, İzmir'de ulaşım bakımından en rahat yerlerden birisi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Hastanenin yapılmakta olduğu bölge İzmir’in ulaşım konusunda en rahat yerlerinden biridir. İzmirlisiniz, bilirsiniz! Belediyenin şehir merkezinde yer tahsis etmesi beklenseydi ömür biterdi de hastane bitmezdi.

AKILLARA, MERSİN ŞEHİR HASTANESİYLE İLGİLİ YALAN-MİZANSEN HABERİ GELDİ

Fatih Portakal, daha önce de Mersin Şehir Hastanesi'yle ilgili skandal bir mizansenle gündeme gelmişti. Hastanede koltuk değnekli kişinin hastanede emar çektirmek için çok uzun bir yolu yürümek zorunda kaldığını iddia eden Portakal, güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla rezil olmuştu.

Güvenlik kamerası görüntülerinde koltuk değnekli kişinin, Fox TV'nin çekimi bitince koltuk değneklerini bırakıp yürümeye devam ettiği görülüyordu. Ayrıca hastanede, yürüme sorunu yaşayan hastalar için golf araçları ve tekerlekli sandalyeler vardı, ancak Portakal bu hizmeti seyircide gizlemeyi tercih etmişti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 152 TÜMÜ
  • TÜRKİYE'M 4 yıl önce Şikayet Et
    Portakal orası balık havuzu. Senin gibi balık hafızalıları koyacaz.
    Cevapla
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehir hastaneleri çok güzel Ab standartlarının üstünde hizmet veriyor yapanlardan Allah razı olsun..
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceden garibanlar devlet hastanelerine gitmeye korkarlardı parasızlıktan. Şimdi 5 yıldızlı otel gibi hastanelere gidip torpilsiz yatak bulabiliyorlar. Üstelik refakatçısının da oturup yatabileceği koltuk cabası. Ama bunlar bunu anlayamaz. Tek işleri laf söylemek.
    Cevapla
  • ttttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletini tebrik etmeyi bırak, yol kenarında hastane yaptı diye şikayet etmek. Bu ne basitlik, ne boşluk, ne beceriksiz, ne talihsiz bir açıklamadır. Sana acıyorum. Basit insan.
    Cevapla
  • Huiop 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam güney-kıbrıslı, portakalis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR