Kaz Dağları için ortalığı ayağa kaldıranlar PKK'ya karşı suspus oldu

Son günlerde Türkiye'de birçok ilde etkili olan orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi. Kaz Dağları için ortalığı ayağa kaldıran kesim, PKK'nın ormanları yakmasına karşı ise kararlı sessizliğini koruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2019 11:18 GÜNCELLEME 27.08.2019 13:19 GÜNCEL
Kaz Dağları için ortalığı ayağa kaldıranlar PKK'ya karşı suspus oldu
Kaz Dağları için ortalığı ayağa kaldıranlar PKK'ya karşı suspus oldu

Türkiye, son günlerde birçok ilde çıkan orman yangınlarıyla mücadele etti. Özellikle İzmir'de 500 hektar alanın zarar gördüğü yangın, ülke gündemine oturdu. Terör örgütü PKK, orman yangınlarını üstlendi. Saldırı gerekçesi olarak HDP'li 3 belediyeye kayyum atanması ve Zeytin Dalı Harekatı gösterildi.

 

 

 

Orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi

 

 

Orman yangınlarıyla ilgili hükümeti eleştiren birçok kesim, PKK'nın üstlenmesinin ardından sessizliğe büründü. Aynı kesim, Kaz Dağları'nda ağaçların yok edildiğini söyleyerek sosyal medyadan kampanya başlatmış, o bölgeye giderek eylemlere katılmıştı. 

CHP, İYİ PARTİ VE HDP SESSİZ

Kaz Dağları için düzenlenen eylemlere destek veren CHP, İYİ Parti ve HDP, PKK'ya karşı hiçbir şekilde tepki göstermedi.

Sosyal medyada birçok kullanıcı, CHP, İYİ Parti ve HDP'ye yönelik, "Kaz Dağları'na tepki gösteriyordunuz, ormanları yakan PKK'ya karşı neden sessizsiniz" sorusunu yöneltti. O tepkilerden bazıları:

PKK'NIN AĞAÇ KATLİAMINA SESSİZLER

Kaz Dağları üzerinden sosyal medyadan başlatılan provokasyonlara destek çıkanlar, PKK'nın ormanları yakmasına karşı sessiz.

O siyasetçi ve sanatçılardan bazıları:

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 149 TÜMÜ
  • Istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani bunlar müslümanliktan bahs ediyolar ALLAH ölen onca canlinin hesabini sormazmi
    Cevapla
  • masum orman 4 yıl önce Şikayet Et
    ormanları yakan ve bunlara taraftar olanları tam yaktıkları ormanın ortasına canlı canlı atılmalıki orada yanan yüz binlerce hatta milyonlarca ağacın kuşun kurdun börtü böceğin ne yaşadığını bizzat yaktıkları ve taraf oldukları olayın içinde yaşayarak öğrensinler
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    idam l
    Cevapla
  • ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    hdp libelediyelerin tamamına ama sadece hdp li belediyelere değil hdp gibi terörist sevici olan hdp li belediye gibi davranan chp li belediyelere de kayyum atanmalı İzmir Ankara İstanbul Antalya Adana Hatay...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet sesleri çıkmıyor. Memleketin her köşesi kıymetli ve değerli. İnşAllah yanan alanlar en kısa sürede tekrar ağaçlandırılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR