30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları: En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri!

Her yıl olduğu gibi bu yıl 97. si büyük bir coşku ile kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı için vatandaşların heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Bizde haber7.com olarak bayramın coşkusunu sevdikleri ile WhatsApp, Facebook, Instagram ve Twitter gibi platformlardan paylaşmak isteyen vatandaşlar için en güzel en anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını bir araya getirdik. 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri...

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2019 10:00 GÜNCELLEME 30.08.2019 10:00 GÜNCEL
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları: En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri!
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları: En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri!

Türkiye'dekş ve KKTC'deki Türk vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı heyecanını paylaşabilmek için en güzel mesajları daha şimdiden araştırmaya başladı. 30 Ağustos 1922 yılında kazanılan ve milli mücadelenin en kritik savaşlarından biri olan büyük taarruzun üzerinde 97 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi tüm vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Bizde sizler için günün anlam ve önemini yansıtan sözleri bir araya getirdik. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili en anlamlı mesajlar ve sözler;

 

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI VE SÖZLERİ!

 

 

-  Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

- 30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

- 30 Ağustos zaferi, tarih arasında bir millet tarafından tamamen benimsenen bir fikrin ne kadar kadir ve ne kadar muhyi bir kuvvet olduğunun en güzel misali olarak kalacaktır.

- Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz Siz, almakta olduğunuz eğitimle, bilgi ile, insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız Ey yükselen yeni kuşak! Cumhuriyeti biz kurduk, O'nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

- Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

- Türkiye Orduları bir devir kapatmıştır. Şimdi mazlum ve tutsak devletler ve uluslar artık vazgeçilmez bir reçeteye sahiptirler. Mustafa Kemal'in utkusu, Dünya için özgürlük ve bağımsızlık sancağıdır. (Mahatma Ghandi)

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

- Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 97. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

- Tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersinin verildiği milli mücadele ruhunu yaşatan Zafer Bayramımızı aynı his ve duygularla kutlamak temennisiyle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

- Ulusumuzun bayrağını özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz.

- Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

- Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir. ( Mustafa Kemal Atatürk)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR