'Merdivenden düştü' denildi, kan donduran gerçek ortaya çıktı

Mardin'in Midyat ilçesinde ağır yaralı olarak getirildiği hastanede 'Merdivenden düştü' denilen 10 çocuk annesi Saime A.'nın (40), güvenlik korucusu olan eşi Medeni A. (42) tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2019 14:29 GÜNCELLEME 02.09.2019 14:29 GÜNCEL
'Merdivenden düştü' denildi, kan donduran gerçek ortaya çıktı
'Merdivenden düştü' denildi, kan donduran gerçek ortaya çıktı

Doktorların, Saime A.'nın vücudundaki morluklardan şüphelenip güvenlik güçlerine bildirilmesiyle ortaya çıkan olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan Medeni A. sorgusunun ardından serbest bırakıldı, Saime A. ise yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. 

 

Midyat ilçesine bağlı kırsal Toptepe Mahallesi'nde oturan 10 çocuk annesi Saime A., 4 Ağustos'ta ağır yaralı olarak Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada doktorlara 'Merdivenden düştü' denilen Saime A.'nın vücudundaki morluklardan şüphelenen doktorlar, polise haber verdi.

Polislerin çalışması sonucu kadının güvenlik korucusu olan eşi Medeni A. tarafından dövüldüğü belirlendi.

Saime A.'nın ailesinin ihbarıyla jandarma tarafından gözaltına alınan Medeni A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

'ABLAM İKİNCİ EMİNE BULUT OLMASIN'

Vücudunda çok sayıda morluk ve kafatasında çatlak oluşan Saime A. yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Beyin travmasını atlatamayan kadının İzmir'den gelen kardeşi Abdurrahman Bakır, ablasını komalık eden Medeni A.'nın serbest bırakılmasına tepki gösterip, "Tutuklanması için ablamın ölmesi mi gerekiyor?" dedi.
 

 

Bakır, Medeni A.'nın çocuklarına da şiddet uygulayarak tehdit ettiğini öne sürerek, şunları söyledi:

"Ablam, şiddet görünce köydeki akrabaların yanına gidip, eşini şikayet ediyor ama kimse onu dinlemeyince evine geri dönüyor. Köyde ablamın delirdiği yalanını yayıyor.

Eşi, önce ablamı çocuklarının gözünün önünde sonra da onları dışarı çıkarak darp ediyor. Çok kötü şekilde başını ayaklarının altına alıp yere çarpıyor, tekmeliyor, şiddet uyguluyor.

Sonra 'Merdivenden düşüyor' diye hastaneye kaldırıyor. Hastanedeki görevliler şüphelenince dayak yediği anlaşılıyor ve jandarmaya haber veriyorlar. Jandarma kardeşimin kocasını gözaltına alıyor ama sonra serbest bırakıyor.

Ablamın ikinci Emine Bulut olmaması için eşinin tutuklanmasını istiyorum."

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Hak Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden jandarmaya polise haber veriliyor anlamadım adamlar serbest bırakıyor ,savcıya hakimeda şaştım doğrusu , rahmetli annem ,bir gün benim kiracım birisini iteklemiş oda yere düşmüş , şikayet etmiş yere düşen , 45 gün hapis yattı derdi . Şimdi öldürüyor kontrollü serbestlik , bu durumda herkes kendi başının çaresinemi bakacak ? Adalete sıgınamayacakmıyız ?
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet yok
    Cevapla
  • Müşteki 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadının kardeşi doğru söylemiş.Adamın İçeri girmesi için illaki kadının ölmesi mi gerek? Böylesi insan görünümlü vahşi psikopatın en ağır ceza ile cezalandırılması gerek. Kadıncağıza Allahtan acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Mustafa Bilgiç 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet bitti. kıyamet yakın.
    Cevapla
  • Ofliahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adalet adalet değil bunu serbest bırakan hakimin kafasını kırcan eğer cezaevinde yeryoksa yenisini yapcan bunun gibi pskopatları iceri tikcan kadın 10 cocuk doğurmuş bide vicdansiz adam.Allah celle celalü kahretsin seni.
    Cevapla
  • 4343 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum Ofli
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste müebbet yiyenleri idam edin gitsin. Ne farkı var ki zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR