AK Partili Başkan makam aracını sattı 12 bin öğrenciye yardım etti

AK Parti adayı olarak Dilovası Belediye Başkanı seçilen Hamza Şayir, makam aracını satarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu. Şayir'in bu hareketi ilçedeki muhalif partiler tarafından da takdirle karşılandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2019 23:33 GÜNCELLEME 04.09.2019 07:53 GÜNCEL
AK Partili Başkan makam aracını sattı 12 bin öğrenciye yardım etti
AK Partili Başkan makam aracını sattı 12 bin öğrenciye yardım etti

İlçe genelinde durumu olmayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapmak isteyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Audi marka A6 model makam aracını sattı.

 

 

Göreve geldiği günden beri ilçe genelinde vatandaşların gönlünde taht kuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak Audi marka A6 model makam aracını satarak ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masrafları için harcadı. Başkan Şayir'in bu hareketi, ilçedeki muhalif partiler tarafından da takdirle karşılandı.

TASARRUF TEDBİRLERİNİ DEVREYE SOKTU

Büyük bir özveri ile çalışan ve sürekli halkın içinde olmaya özen gösteren Başkan Şayir, ilçede tasarruf tedbirlerini devreye sokarak eski başkandan kalan makam aracını sattı. Başkan Şayir, bu satıştan elde edilen geliri ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masrafları için harcadı.

"12 BİN ÖĞRENCİMİZE YARDIMDA BULUNACAĞIM"

Konuyla ilgili habeler.com'a değerlendirmede bulunan Başkan Şayir, "Belediye başkanı olmadan önce de eğitime destek veriyordum. Şu anda belediye başkanı olarak da birinci önceliğim eğitime destek vermek. Kaynak oluşturamadığımız için böyle bir yola gittim. 12 bin öğrencimiz var, bu öğrencilerimizin tamamına kırtasiye yardımında bulunacağım" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haberler
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    bir tane makam aracı ile 12 000 öğrenci ye yardım ediliyorsa , tüm devlet erkanı satsın makam aracını çocukları adam gibi okutalım...bırak onu daha neler yapılır neler...
    Cevapla
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda Tasarrufun tek çaresi, önce Makam araçları.... Daha önce de defalarca gündeme gelmişti ama, hiç bir yaptırım, hiç bir girişim olmadı. Tam tersine ; Makam araçlarına daha fazla para harcanmaya başlandı gibi... Yine bu işi çözse çözse Sayın Cumhurbaşkanımız çözer.. Gerçekten Kamuda , çok fazla MAKAM arabası var.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    yalanoğlu ekreme kapak olsun
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ankarada belediyeside otobuse 75 kurus zam yaptı.heykellere çimento alınacak galıba
    Cevapla
  • Hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili başkanlar tasarruf tedbirleri alarak lüks ve israftan kaçarak garibanlara Yardımcısı olmalı ülke geneline yayılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR