450 kamyon toprak altında kalan araçlar kağıt gibi ezildi

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle çöken istinat duvarının altında kalan 3 araçtan 2'si toprak altından çıkarıldı. Üzerlerine 450 kamyon toprak dökülen araçlar kağıt gibi ezildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2019 16:19 GÜNCELLEME 04.09.2019 17:13 GÜNCEL
450 kamyon toprak altında kalan araçlar kağıt gibi ezildi
450 kamyon toprak altında kalan araçlar kağıt gibi ezildi

Rize’de önceki gün Fener mahallesinde şiddetli yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu 3 araç toprak altında kalmıştı.

Araçlardan 2’si 3. gününde toplamda 450 kamyon toprağın çöken duvarın üzerinden kaldırılmasıyla çıkartılabildi. 

Üzerlerinde ortalama 6 bin 750 ton toprak bulunan Zafer Ekşi ve Evliya Çebi’ye ait araçlar, enkazın altından iş makineleriyle çıkartıldı.

 

 

"EVİME BİR PENCERE DAHA AÇILDI"

 

 

Öte yandan çöken istinat duvarının çökmesiyle 1. katta bulunan Fehmi Çelik’e ait evin duvarında delik açılırken, site yönetimine ait odanın da duvarı tamamen yıkılarak içeriye balçık doldu.

Duvardan kopan parçaların isabet etmesi sunucu evinin duvarında delik açılan Fehmi Çelik “Selden dolayı duvar yıkıldı, duvarın parçası da evin duvarına vurdu. Duvar patladı, bizde kaskoya haber verdik gelip incelediler. Evime bir pencere daha açıldı. Ben o sıra evde değildim, eşim ve 5 yaşındaki çocuğum da köydeydiler. Burada olsaydılar çok korkarlardı” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu evler yeni inşa edilmiş ve istinat duvarı da öyledir. Sonbahar geldi yağışlar artıyor çok fazla duyuyoruz duvar yıkılmasını. Bu duruma yetkililer el atmalı. İstinat duvarı için de proje cizilmeli ve uygulanmalıdır. Yoksa ki çok riskli durumlar söz konusu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay'dan gelen huy'ya gider!
    Cevapla
  • Tarik 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun hay dan geldiginu
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ferrari zannettim il bakınca..
    Cevapla
  • Liseli 4 yıl önce Şikayet Et
    İstinat duvarları yapılırken arkasına basınç, baskı basamağı konulmuyormu, yoksa dikine direkt olarak inşaa mı ediliyor.
    Cevapla
  • ErzDa 4 yıl önce Şikayet Et
    Focus Olmuş FERRARİ:) Geçmiş olsun Rizeli kardeşlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR