İstanbul'da 'değnekçi' operasyonları devam ediyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, İSPARK'a ait park alanlarında mesai saatleri dışında park eden sürücülerden haksız yere ücret talep eden değnekçilere yönelik operasyonlarına bu akşam da devam etti. Park alanları ve çevresinde şüpheli görülen kişilere Genel Bilgi Taraması(GBT) uygulaması ve üst araması yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2019 03:24 GÜNCELLEME 08.09.2019 03:45 GÜNCEL
İstanbul'da 'değnekçi' operasyonları devam ediyor
İstanbul'da 'değnekçi' operasyonları devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) bünyesinde faaliyet gösteren İSPARK'a ait otopark alanlarının, mesai saatleri dışında, 'değnekçi' olarak adlandırılan kişilerce haksız kazanç elde etmek için kullanılmasının gündeme gelmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce başlanan denetimlere bugün de devam edildi.

 

 

Polis ekiplerinin denetim gerçekleştirdiği noktalardan biri de Fatih, Saraçhane'de bulunan bir İSPARK alanıydı.

SİVİL EKİPLER ŞÜPHELİ GÖRÜNEN KİŞİLERİ TAKİBE ALDI

 

 

Ekipler, sivil ve resmi ekipler olarak ikiye ayrılırken, sivil ekipler caddede şüpheli gördükleri kişileri yakın takibe aldı.

Resmi ekipler ise, uzaktan takiple sivil ekiplere destek verdi. İSPARK alanı ve çevresinde 'değnekçi' olduklarından şüphelenilen bazı kişilere Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması yapıldı, bu kişilerin üstleri arandı.

Polis ekipleri, bir kişiyi gözaltına aldı. Değnekçilere yönelik operasyon devam ediyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • DOBRA 4 yıl önce Şikayet Et
    hepside malum kökenli kişiler hep
    Cevapla
  • nene 4 yıl önce Şikayet Et
    niye? İBBnin işi değil mi? park yeri görevlisi işe alsın park yerlerine sahip çıksın. tasarruf ayağına işçi çıkarıyor yapmadığı görevini emniyet yapıyor. neden?
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    yakalanan derhal 3 ay hapse atilmali.Türkiyede ne kadar cok begenmedigimz olay varsa hep cezalarin yetersiz ve caydirici olmayi$indandir.
    Cevapla
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    hapis cezasi vede agir para cezasi olmadikca bunlar hep milletin parasini gasp edeceklerdir isledikleri suc cünkü cok agir bir harac alma iki gasp uc mala zarar verme tehdidi sadece bunlar yeter evet hersene bunlar mantar gibi cikiyorlar ortaya demekki caydirici cezalar yok ey gididddiii eyyyyyyyy göz boyama yakala sonrada birak
    Cevapla
  • kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    etsın tabı devlet neden var abı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR