Diyarbakır annelerinden HDP hakkında suç duyurusu

HDP il binası önünde 12 gündür oturma eylemi yapan aileler, hakaret ve tehditlere maruz kaldıklarını belirterek suç duyurusunda bulundu. Aileler, çocuklarının kaçırılması konusunda HDP'yi sorumlu tutarak şikayetçi oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2019 19:47 GÜNCELLEME 14.09.2019 19:50 GÜNCEL
Diyarbakır annelerinden HDP hakkında suç duyurusu
Diyarbakır annelerinden HDP hakkında suç duyurusu

Diyarbakır'da HDP il başkanlık binası önünde 12 gündür oturma eylemi yapan aileler, hakaret ve tehditlere maruz kaldıklarını ve oturma eylemini sonlandırmaları konusunda rahatsız edildiklerini belirterek suç duyurusunda bulundu.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır HDP il başkanlığı önünde oturma eylemine geçen aileler HDP Diyarbakır il başkanlığı hakkında suç duyurusunda bulundu. Aileler çocuklarının kaçırılması konusunda HDP’yi sorumlu tutarak şikayetçi oldu. Aileler aynı zamanda parti binası önünde hakaret ve tehditlere maruz kaldıklarını ve oturma eylemini sonlandırmaları konusunda rahatsız edildiklerini de dile getirerek sorumluların bulunarak cezalandırılmasını istedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdp li ermeniler demirtaş..... yasin lerin katilleri..... ermeniler bunlar...kürt çocukları nın kanını emen ermeniler.....
    Cevapla
  • Gūlsùm 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki DESTAN yorumlu kardeş hdpkk ermenidir.Chp nerdedir.Milletimiz Chp hdpkk ortakliği yapan onu ayakta tutan chp ye cit demiyo.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kılıçlarlar oğlununun annesi kimdir goguldan bır araştır kim olduğunu anlarsın imralıdaki cani kimdir soyadı neden öçalandır bir araştırsan anlarsın istanbul seçimlerinden sonra kız yurdunu taşlayan chp liler ne diyordu buralar bizim buraları sizden alacağız kimdi bunlar bir türk bunu söyler mi onun için devletin yanında durup reisi destekleyelim hacire annelere de destek olalım chp atatürk çizgisinden çıkmış işgal edilmiştir
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Chp,de kaç tane Türk var? :)
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun Çok önceden yapılması lazımdı? Hdp,liler geliyorlar ellerini kollarını Sallayarak Anneleri tehdit ediyorlar,Saldırıyorlar?!! Türkiye Teksas değil?.
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    HDP artık haddi hududu aştı.Kapatılmayı çoktandır hak ediyor..Ama asıl mesele şu; bir suçluyu kollamak yardım ve yataklık etmek,övmek,yüceltmek TCK ya göre suçmudur..suçtur..Pkk yı HDP koruyor,HDP yi chp koruyorsa ne yapılmalı acaba..
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbetde kapatılacak? Kapatılmanında bir zamanı var? Çünkü Bu Kürdistan Sevdalılarının Meclisdende atılmaları lazım.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman yanınızdayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR