Altunizade metrobüs durağında insan seli

Haftanın ilk iş gününde metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Özellikle Anadolu yakasının en işlek duraklarından Altunizade'de uzun kuyruklar oluştu. İş ve okullarına gitmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı, yetkililerden bir çözüm bulmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2019 09:59 GÜNCELLEME 30.09.2019 09:59 GÜNCEL
Altunizade metrobüs durağında insan seli
Altunizade metrobüs durağında insan seli

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde oluşan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

 

Sabah saatlerinde işe gitmek için metrobüs hattını kullanmak isteyen vatandaşlar, Altunizade'deki üst geçitte ve metro çıkışlarında uzun kuyruklar oluşturdu. 

Vatandaşlar, özellikle pazartesi günleri üst geçitte ve metrobüs durağında yoğunluk oluştuğunu, yetkililerin bu duruma çözüm bulması gerektiğini söyledi.

 

 

KAYNAK : AA, DHA
YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • Amsterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrasya ve Marmarayı beğenmeyip heykele Oy verenlerin, Ekrem'in bedava süt projesindeki "İneğin" kendileri olduğunu anlamaları an meselesi!
    Cevapla
  • Hüdavendigar 4 yıl önce Şikayet Et
    E5 gibi Türkiye'nin en yoğun trafiğinin yaşandığı bir yola 80 km/h gibi bir hız limiti koyar ve bu limiti aşanlara da cezaları yağdırırsan; bir aracın trafikte ortalama kalma süresini arttırırsın ve var olan trafik sorununu hepten kangrene çevirirsin. Ayrıca tem ve e5'e alternatif 3.bir yol yapılmalı (gerekirse sahil şeridi kıyıdan 50mt.doldurularak bu yapılabilir.)
    Cevapla
  • Yeni Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumartesi Günü Küçükçekmece Arenaparkın oradan Halkalı Tren İstasyonuna gitmek istedim. Bir saat bekledim o tarafa giden bir tane otobüs yok. İnternette BN1 diye bir hat var herhalde bi sabah bi akşam geçiyor oradan. Birde HT17 var o da havalimanından geliyormuş ve 16 tl imiş. ... Tamam bütün bunlar yeni yönetimin herzeleri değil önceden var. E, ama sen düzelteceğim diye geldin güya ?
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda yasanmaz
    Cevapla
  • Ahmet Güzel 4 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel olacak ha alın size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR