Ortaköy'de çöken yolda etrafı lağım kokusu sardı

Ortaköy'de Kumpirciler Çarşısı’nda kanalizasyon hattında yaşanan çökme nedeniyle çevreyi lağım kokusu sardı. Belediye ekiplerinin çalışmaları ise çevredeki esnafın işlerini olumsuz etkiledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2019 15:34 GÜNCELLEME 30.09.2019 15:34 GÜNCEL
Ortaköy'de çöken yolda etrafı lağım kokusu sardı
Ortaköy'de çöken yolda etrafı lağım kokusu sardı

Beşiktaş Ortaköy’de altından kanalizasyon suyu geçen Mecidiye Köprübaşı sokağının bir bölümünde dün saat 10.00 sıralarında çökme meydana geldi. Olayın ardından tedbir amaçlı 4 kumpir dükkânı kapatıldı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri ise çökmenin yaşandığı sokağı kapatarak çalışma başlattı. Çöken alan iş makineleri tarafından genişletilince çevreye lağım kokusu sardı. Hem sokağın kapalı olması hem de çevreye yayılan koku  esnafın işlerini olumsuz etkiledi.

 

BURADAN HER TARAFA KOKU YAYILIYOR

Yaklaşık 10 senedir Ortaköy’de kumpir dükkânında çalışan Burhan Çelik, çökmenin yaşandığı yolun işlerini olumsuz etkilediğini söyledi. Çevreye kötü kokuların da yayıldığını anlatan Çelik,”Dün sabah burada bir çökme meydana geldi. Bu bizim işimizi etkiledi.  Çalışmalar nedeniyle bu ara kapandı. Bu aranın kapanması nedeniyle insanlar diğer taraftan sahile iniyor. Bu da bizim işlerimizi ister istemez etkiliyor. Buradan akan lağım kanalı. Bu kanal Dereboyu’na kadar devam ediyor. Bu göçmenin depremden mi olduğunu yoksa başka bir nedenden mi olduğunu bilmiyoruz. Buradan her tarafa koku gidiyor. Bu bizi etkilediği gibi müşterileri de etkiliyor. Çalışmalar gece geç saatlere kadar devam etmiş. Bu gün de çalışmalar devam ediyor. Şu an lağım kanalının üstü açık olduğu için çevrede koku var. Üstü kapatılırsa kokunun gideceğini tahmin ediyorum” dedi.

 

YOLUN KAPANMASI İŞLERİMİZİ ETKİLEDİ

Kitapçı dükkanında çalışan Veysel Çalışkan ise “Buradaki çökme ve çalışmalar nedeniyle yolun kapanması işlerimizi etkiledi. Sadece bizim değil bütün esnafın işleri olumsuz yönde etkilendi. Çünkü  Ortaköy’ün en işlek caddesi burası. Olayın insanların az olduğu saatte sabah olması olası bir kazanın önüne geçti” dedi.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kokuda rakı balık da güzel gider başkana
    Cevapla
  • hihihi 4 yıl önce Şikayet Et
    her şey çok güzel kokuyor
    Cevapla
  • İstanbul kaybetti 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey güzel oluyor
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Durun ekrem şuan meşgul hele tatilden dönsün şu çağrılmadığı ama sekreterini deprem afet toplantısına gönderdiği polemiği çözülsün tatile aman işte o duruma el atacak hele bekleyin bak her şey güzel olacak adam çok yoğun çok büyük projeleri var tatil dönüşü hepsini halledecek ımf den istanbulun tapusu karşısında çözmediği sorun kalmayacak kökten çözüm olacak
    Cevapla
  • ortaköye davet 4 yıl önce Şikayet Et
    ekremcim ortaköy çok güzel gelsene.yav tamam tamam davetlimsin.ben vali gibi yapmam bizzat davet ediyorum.çohhh afedersin bir bodrum değil ama olsun daha havalı daha fresh burası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR