Nöbetteki aile sayısı 51'e yükseldi

Dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 31'uncu gününde. Oturma eylemine katılan ailelerin sayısı 51'ye ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2019 10:19 GÜNCELLEME 03.10.2019 11:40 GÜNCEL
Nöbetteki aile sayısı 51'e yükseldi
Nöbetteki aile sayısı 51'e yükseldi

Diyarbakır'da anne Hacire Akar, dağa kaçırılan oğlu Mehmet Akar için 22 Ağustos'ta sorumlu olarak gördüğü HDP'nin aracı olduğunu iddia ederek partinin il binası binası önünde oturma eylemi başlattı.

 

 

Hacire anne azmiyle oğlunu terörün pençesinden kurtardı

Oğlunu teröre kurban vermemek için başlattığı oturma eylemi sonuç veren anne Akar, kararlı mücadelesiyle 24 Ağustos'ta oğluna kavuştu. Hacire annenin oğlu için gösterdiği mücadele, benzer acıyı yaşayan, yüreği evladına duyduğu özlemle yanan diğer annelere de örnek oldu.

 

 

Aile sayısı 51'e yükseldi

Akar'ın mücadelesini örnek alan Fevziye Çetinkaya, Remziye Akkoyun ve Ayşegül Biçer'in 3 Eylül'de başlattığı oturma eylemine katılan ailelerin sayısı 51'e ulaştı. Partinin il binası önünde gün boyu bekleyişlerini sürdüren annelerin oturma eylemi destek ziyaretleriyle devam ediyor.

YORUMLAR 2
  • YazıYorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinizden öperim hürmetler
    Cevapla
  • milletten biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun, evlatlarına kavuşurlar inşallah, devlet ve millet olarak diyarbakır analarının yanındayız destekçisiyiz, kahrolsun pkk
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR