Üsküdar Belediyesi'nden 'ders' niteliğinde hareket

Üsküdar Belediyesi resmi Twitter hesabından dün Suriyeli mülteciler için bir açıklama yapıldı. Paylaşımda, "Suriyeli gördüm" gibi kabahat içermeyen ihbarların yapıldığı bildirilirken, "Bizce siz de tebessüm etmeyi ve 'merhaba, nasılsınız' demeyi deneyebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2019 15:05 GÜNCELLEME 06.10.2019 15:07 GÜNCEL
Üsküdar Belediyesi'nden 'ders' niteliğinde hareket
Üsküdar Belediyesi'nden 'ders' niteliğinde hareket

Üsküdar Belediyesi herkesin ders çıkarması gereken bir açıklama yaptı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama sosyal medyaya damga vurdu.

 

 

"Zorunlu ve insani bir duyuru" sözleriyle paylaşımına giriş yapan belediye, Suriyeli mülteciler konusunun "insani" yönüne dikkat çekti.

"1-2 aydır sosyal medya hesaplarımıza 'Suriyeli gördüm, burada Suriyeliler var' gibi, suç-kabahat içermeyen şikayet mesajları yoğun geliyor. Cevap vermiyoruz, vermeyeceğiz!" ifadesiyle tepkisini ortaya koyan Üsküdar Belediyesi, "Bizce siz de tebessüm etmeyi ve 'merhaba, nasılsınız' demeyi deneyebilirsiniz." sözleriyle ders niteliğinde bir paylaşıma imza attı.

 

 

Sosyal medya kullanıcıların tarafından desteklenen açıklama, bin 400 paylaşım ve 5 bin 800 beğeni aldı. Bazı kişilerin belediyeyi arayarak Suriyeli gördüklerini bildirmesi ise vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Üsküdar belediyesi. Müslümanım deyip, Suriyeli ile Afganlı ile aynı otobüse binmeyi kendine zulm gören adı müslüman ama gövdesi ve aklı kafirlere gelsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR