Harekat için geri sayım başladı! İlk çatlak ses CHP'den çıktı

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyini terör örgütlerinden temizleyerek güvenli bir bölge oluşturmak için hazırlıklarını tamamladığı 'Barış Pınarı Harekatı' CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu rahatsız etti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2019 12:16 GÜNCELLEME 07.10.2019 12:17 GÜNCEL
Harekat için geri sayım başladı! İlk çatlak ses CHP'den çıktı
Harekat için geri sayım başladı! İlk çatlak ses CHP'den çıktı

Türkiye'nin terörle mücadelesine karşı çıkışlarıyla gündeme gelen CHP'li Sezgin Tanrukulu, Türkiye'nin terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ'a yönelik, başlatmak üzere olduğu Barış Pınarı Haraketaı'nı da hedef aldı. 
 
Mehmetçik'in daha önceki harekatlarda bölgeyi teröristlerden temizledikten sonra asıl sahibi olan bölge halkına teslim etmesini görmezden gelen Tanrıkulu, ''Savaş insalığa karşıdır.'' dedi.
 
TERÖRİSTLER YERİNE ''SURİYE HALKLARI'', PKK YERİNE ''KÜRTLER'' DEDİ
 
Suriye'den gelen milyonlarca mazluma dil, din etnik köken gözetmeksizin kucak açan Türkiye, her türlü terör oluşumuna karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. 
 
Türkiye, terör inlerinin olduğu bölgeleri temizleyerek halkın huzur içinde yaşamasını sağlarken, teröristlere yönelik hareketa karşı çıkan Tanrıkulu, ''Türkiye Suriye halklarıyla barış yapmalıdır.'' dedi.
 
PKK/YPG'den söz etmeyen Tanrıkulu, operasyonun ağırlıklı olarak Kürtlerin yaşadığı bölgede yapılacağını söyleyerek provokatörlük yapmayı da ihmal etmedi.
 
AYNEL ARAB'DA ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTE GÖZYAŞI DÖKTÜ, DEVLETE 'KATİL' DEDİ
 
CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte Aynel Arab'da (Kobani) öldürülen terör örgütü PKK/PYD üyesi teröristlerin cenazesine katılıp gözyaşı döken Tanrıkulu, Türkiye Cumhuriyeti devletini ''bebek katili'' ilan ederek kime karşı cephe aldığını bir kez daha gözler önüne sermişti. Ancak teröristlerin annesiyle birlikte şehit ettiği 11 aylık bebek için ''kınıyorum'' diyen Tanrıkulu, PKK'nın adını anmamıştı.
 
Yine terörle mücadelenin bel kemiğini oluşturan SİHA'ların kullanımını tartışmaya açan Tanrıkulu, PKK'lı diye pikniğe giden vatandaşların öldürüldüğü yalanına imza atmıştı.
 

 

 

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • ertuğrul baloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    uluslararası ilişkilerde devletimizin yanında olmayıp karşı devleti savunuyorsa, lehimizde değilde aleyhimizde söz söylüyorsa, yalan algı yaratanlar, sosyal medyada devletimiz hakkında yalan ve iftiralarda bulunanlar, vatan hainidir. sorgusuz sualsız vatan hainliğinden yargılanmalıdır. birileri buna dur demesi gerek
    Cevapla
  • Buse 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörist faşist işbirlikçi hain cehape zihniyeti
    Cevapla
  • AKDENİZDEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu döneminde hdp lileştirilen chp nin ulusal direnç refleksleri pkk ya uygun hale getirilmeye çalışılıyor!!
    Cevapla
  • agah 4 yıl önce Şikayet Et
    Y-CHP yönetimi ABD ye taşeronluk yaparak iktidar olma hayali kura dursun Türkiye ne yaptığını bilen dünyada saygı duyulan büyük bir devlettir.
    Cevapla
  • görele 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP...amerikanın sesi kısa dalgadan yayın yapiyor kurulduğu günden beri bilmeyenler öğrensin yuh olsun bu vatana ihanet edenlere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR