Geri sayım! 120 araçlık askeri konvoy yola çıktı

Son dakika haber: Fırat'ın Doğusu'na düzenlenecek olan harekat öncesinde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan Şanlıurfa'daki sınır birliklerine konuşlandırılmak üzere zırhlı araç, mühimmat ve yaşam malzemesi taşıyan TIR'lardan oluşan yaklaşık 120 araçlık askeri konvoy yola çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2019 15:35 GÜNCELLEME 09.10.2019 15:35 GÜNCEL
Geri sayım! 120 araçlık askeri konvoy yola çıktı
Geri sayım! 120 araçlık askeri konvoy yola çıktı

Gelen son dakika haberine göre, Türk askerinin harekat için tüm hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu ve artık harekatın an meselesi olduğu bildirildi. 

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna gerçekleştireceği operasyon için sınır birliklerine yapılan askeri sevkiyat devam ediyor. Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan zırhlı araç ile mühimmat ve yaşam malzemesi taşıyan TIR'lardan oluşan yaklaşık 120 araçlık konvoy, Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktı.

 

 

Konvoydaki araçların, Akçakale ve Ceylanpınar sınırındaki askeri birliklere konuşlanacağı ve sınır ötesi harekâtta Suriye'ye geçeceği öğrenildi.

Son dakika haberi: Harekat için araçlar böyle yola çıktı

100 ARAÇLIK KONVOY DA KİLİS'TE

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen komando ve mayına dayanıklı zırhlı araçların bulunduğu 100 araçlık askeri konvoy, Kilis'e ulaştı. Konvoydaki birliklerin Suriye sınırına konuşlandırılacağı öğrenildi

NAMLULAR RESULAYN'A ÇEVİRİLDİ

 

Ceylanpınar ilçe sınırında teyakkuz durumuna geçen askeri birlikler, Fırat'ın doğusuna yönelik yapılacak operasyon için gelecek emri bekliyor. Sınır hattında konuşlu tank ve Fırtına obüslerinin namluları ise  Resulayn’a çevrilmiş durumda. Olası harekat emrinde bölgenin ilk olarak obüs ve tanklarla top atışına tutulması bekleniyor. 
Zırhlı birlikler sınırda harekatın başlamasını bekliyor

 

YORUMLAR 3
  • Oğuzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırla Gidin Hayırla Gelin İnşallah
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun aminnn kılıcınız keskin olsun yiğitler
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. devletimizi korusun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR