İşte Erdoğan'ın operasyon emrini verdiği o an

Son dakika haberi: Türk jetlerini terör örgütü YPG mevzilerini bombalamaya başladı. Barış Pınarı Harekatı'nın başlama emrini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anki görüntüleri paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2019 16:56 GÜNCELLEME 09.10.2019 18:24 GÜNCEL
İşte Erdoğan'ın operasyon emrini verdiği o an
İşte Erdoğan'ın operasyon emrini verdiği o an

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan bilgi alarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nın başlatılması emrini verdi.

 

 

Erdoğan, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti: "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Barış Pınarı Harekatı ile ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz. Oluşturacağımız güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız. Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız. Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye ile birlikte olan tüm yerel destek unsurlarına muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını İngilizce ve Arapça olarak da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın operasyonun başlama emrini verdiği anın fotoğrafı yayınlandı.

İŞTE O AN:

 

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin Resim Inş Allah Mehmetcigimize ve bütün milletimize muvaffakiyet nasip etsin
    Cevapla
  • İmparator 63 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ordumuzu müzaffer eylesin Allahına kurban başkan
    Cevapla
  • gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah muvaffak etsin düşmanları yerle bir etsin amin
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ya allah bismillah allahım attıklarını boşa çıkarma güç kuvvet ver amin..
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah muzaffer etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR