Terör örgütü yok olmanın eşiğinde! Karayılan Trump'ı hedef aldı

Barış Pınarı Harekatı sonrası tutuşan PKK'nın sözde sorumlularından terörist Murat Karayılan, ABD Başkanı Donald Trump'ı sorumlu tuttu. Karayılan, terör örgütünün yayın organlığını üstlenen bir kanala konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2019 15:24 GÜNCELLEME 11.10.2019 16:00 GÜNCEL
Terör örgütü yok olmanın eşiğinde! Karayılan Trump'ı hedef aldı
Terör örgütü yok olmanın eşiğinde! Karayılan Trump'ı hedef aldı

Türkiye; Suriye sınırının güvenliğini sağlamak, Suriye'nin kuzeyinde Fırat'ın doğusunda kalan alanda güvenli bölge oluşturmak için Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı.

 

 

Türk askeri Suriye Milli Ordusu'yla birlikte bölgeyi PKK'nın Suriye uzantısı YPG'den temizlemeyi hedefliyor.

Bu harekatla birlikte PKK'nın yöneticileri de panik yapmış durumda. Bir yandan Kuzey Irak'ta devam eden Pençe Harekatı'yla kan kaybeden örgüt, Suriye'de de yok olmanın eşiğinde.

 

 

TRUMP'A AĞLADILAR!

PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, terör örgütünün basın kuruluşu ANF'ye konuştu. Karayılan, açıklamalarında ABD Başkanı Donald Trump'ı seslenerek; "Öldürülen her YPG'liden Trump sorumludur" dedi.

YORUMLAR 195 TÜMÜ
  • Yorumcu ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah zulme razı olmamış.Karayilan da diğer yılanlar gibi mühlet verilen duyanlar gibi.Gunu gelince Devletimiz senin ve diğerlerinin de başını ezecektir. Her zalimin sonu bir gün yok olanlar listesine yazılacak.
    Cevapla
  • Tek Gerçek Allah 4 yıl önce Şikayet Et
    gebereceksin it soyu hepinizi leş olarak gebertecegiz. biz kimmiyiz Türküz oğlum Türk sizide sizden kim varsa onları da gömeriz dinsizler canınız cehenneme inşallah tez zamanda iblisin evlatları sizi
    Cevapla
  • Cengiz Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu cismi infaz etmediniz hala konuşuyor. Susturun çok konuştu.
    Cevapla
  • seyfi almaz 4 yıl önce Şikayet Et
    allah kahru peri$annnnn eylesin
    Cevapla
  • eski yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    yav teröris köpekleri tsk kahramanları gebertiyor manyak yılan trump a şikayetleniyor tabi sizin yalınızı onlar veriyor... teröriste ölüm yakışır... Türk sakerine kahramanlık yakışır...bize de fetih ve dua etmek düştü; Nasrun minallahi fethan garibe ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR