Teröre karşı "insafsız hava araçlarına" selam olsun

Haber7 yazarı Esra Elönü, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili 'Teröre karşı "insafsız hava araçlarına" selam olsun' başlığıyla bir köşe yazısı kaleme aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2019 14:11 GÜNCELLEME 14.10.2019 19:13 GÜNCEL
Teröre karşı "insafsız hava araçlarına" selam olsun
Teröre karşı "insafsız hava araçlarına" selam olsun

Esra Elönü'nün köşe yazısı:

 

 

Müminin duası zalime karşı insafsız hava ya da kara aracı değil midir?

Bakın ya o dağların etekleri yeniden rahmete bulanacak ya da dağın eteğini giyip biji cehennemde leş ızgarası olacak zalimleriniz. Destan yazanların karşısında fistanlarına bittik yazan eşkıyalar var artık. FETÖ'sü de şapırdattığı çay artığını savaşa hayır diyenlere gönderebilir. Koro halinde ateşler saldıklarını düşünseler de asla yakamadılar ve yakamayacaklar.

 

 

Şu sıralar CHP’de bir kaynama bir hararet basma hafif bozarma görüyoruz. İstanbul vekili Tanrıkulu “ Bu haksız bir savaştır, Kürtlere karşı yapılan bir savaştır” diyerek YPG PKK gübresine  kadrolu tüy dikenler listesine ilk sıradan giriş yaptı. Utanmazlıkta yüksek yapanın omurgası alçaktadır. Bunlar CHP’ye PKK makyajı yapan kötü makyözlerin pudraları. Bunlara ancak allıkla utanmış süsü verebilirsin. Utanma duyguları siftahsız bunların. 

Kürt kardeşlerimizle nasıl savaşabiliriz sayın kavaklara sarmış ortam kabakları. Biz kardeşlerimizle nasıl savaşabiliriz. Omuzlarımız bu kardeşlerimize omuz vermekle eskimiş , biz onların ağıtlarını beraber yakmışız, annelerin evlatlarını beraber aramışız  kanlı dehlizlerde, hüzün ikizi olduklarımızla nasıl savaşırız. Acı akranı olduklarımıza nasıl düşmanlık ederiz. Siz Kurşunlu Camiyi kurşunladığınızda, secde yerlerini dağıttğınızda “ Evim yanaydı oğul” deyip dizlerini döven çaresiz can kardeşimle nasıl düşman olabilirim..

O yiğit askerlerin Kürt kardeşlerimizi öldüren terörist leşlerle savaştığını görmeyen kusura bakmayın o leşlerin avukatıdır bu kadar net.

Dokuz aylık Muhammet bebeği kim öldürdü? Muhammed’i cennette Bedirhan’a kardeş yapan zalimleri görmediğiniz her anınız, ettiğiniz her kelime onların leş cephaneliğine silahtır.

Orada kürt kardeşlerimizi doğuran anneleri şerefsizce katledenleri cehennemine gönderiyoruz. Siz de gidin oraya bir klinik açın psikolojisi dağılmış şerefsizleri teselli edin.

Zılgıtla vals arasına sıkışmış kimliksizliğinizi alın da gidin.

Siz adamlığınıza aldığınız darbeler sonucu geçici yıldızlar sayacaksınız

Biz de sonsuza dek bir sancağın altında Hilali sevmeye  devam edeceğiz.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun
    Cevapla
  • 16m16 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun .. Yürekli insan..
    Cevapla
  • mustafa gökay 4 yıl önce Şikayet Et
    bacım kalemine elelrine sağlık
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Eline yüreğine sağlık bacım.
    Cevapla
  • Türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanım teşekkür ediyorum. Harika olmuş...ANLAYANA...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR