Barış Pınarı'na bir destek de azınlık cemaatlerinden

Mardin Deyrüzzaferân Manastırı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör unsurları PKK ve YPG'ye karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan askerlerimiz için 20 Ekim'de topluca dua edileceğini duyurdu. Dua töreni, Türkiye’deki azınlık cemaatlerin tam katılımıyla gerçekleştirilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2019 15:53 GÜNCELLEME 19.10.2019 16:01 GÜNCEL
Barış Pınarı'na bir destek de azınlık cemaatlerinden
Barış Pınarı'na bir destek de azınlık cemaatlerinden

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye sınırında terör koridorunun oluşmasını engellemek ve savaş mağduru Suriyelilerin vatanlarına kavuşabilmesi için yürütülen Barış Pınarı Harekâtına destek büyüyor.

 

 

Mardin Deyrüzzaferân Manastırı, pazar günü, Barış Pınarı Harekatı ve terör ile savaş mağduru Suriyelilerin vatanlarına geri dönebilmeleri için toplu dua töreni düzenleneceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "20 Ekim Pazar Sabahı saat 09.00-10.30 arasında Mardin Deyrüzzaferân Manastırı’ında, Türkiye’deki azınlık cemaatlerin tam katılımıyla gerçekleştirilecek ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör unsurlarına karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatında görev alan askerlerimizin selameti, ülkemizin bekası ve savaş mağduru Suriyelilerin sağ salim vatanlarına kavuşabilmeleri için toplu dua edilecektir." denildi.

Mardin Deyrüzzaferân Manastırı'nda gerçekleştirilecek toplu dua törenine, Rum, Ermeni, Musevi cemaatleri ile Süryaniler ve Keldaniler'in katılacağı bildirildi. 

 

 

9.00-10.30 saatleri arasında gerçektirilmesi planlanan dua töreninin ardından, Ruhani liderlerin mesajları katılımcılarla paylaşılacak. 

Canlı yayınlanacak toplu dua töreni, aşağıdaki frekanstan takip edilebilecek:

Türksat 3A uydusu
Downlink frekansı: 111540 Mhz
Downlink pol: H (Horizontal/Yatay)
SR: 2962
Fec: 5/6

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayin tüm TV lerde naklen yayınlansın özellikle ingilizce alt yazılı olarak Batı görsün kim zalim kim hoşgörülü çok sevdikleri PKK YPG azınlıkların gözünde nerede
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Diğer cemaatlerden de bu şekilde destek bekliyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR