Oğlunun mezarı başında bulundu... Polis kurtardı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kadın oğlunun mezarının başında intihara kalkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2019 20:49 GÜNCELLEME 20.10.2019 20:49 GÜNCEL
Oğlunun mezarı başında bulundu... Polis kurtardı
Oğlunun mezarı başında bulundu... Polis kurtardı

Bafra ilçesi Fatih Mahallesi'nde 1 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen olayda Mert Mustafa C. (27) ve Harun F. (27) silahlı kavgada vuruldu. Yaralılardan Harun F. hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Harun F.'nin annesi Seher F., girdiği bunalım sonunda yanına aldığı silahla birlikte Bafra Asri Mezarlıkta bulunan oğlunun mezarı başına gitti.

 

Kadını feryatlarını duyan mezarlık görevlileri polisi arayarak kadının intihar edebileceği yönünde ihbarda bulundu. Olay yerine kısa sürede gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, oğlunun mezarının başında silahı göğsüne dayayan anne Seher F.'yi ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. 30 dakikalık ikna konuşması sırasında fenalaşarak yere düşen kadına müdahale ederek elinde bulunan silah alındı.

Sinir krizi geçiren Seher F., olay yerine çağrılan ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Shrfd 4 yıl önce Şikayet Et
    Sinamadiginiz aci ustune konusmayin .bu acinin tarifi yok.imanli yim diyen imansiz ölür imansizim diyen iman ile ölür. Kim bilirki son nefeste ne ile oleceksinz.
    Cevapla
  • Mete 4 yıl önce Şikayet Et
    5 ay geçmesine rağmen içindeki acı hiç dinmemiş dinmez ALLAH sabır versin bu acı ile yaşaması çok zor.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah düşmanımın başına vermesin ,Allah sabırlar versin çok zor bir durum
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sabır versin bir anne için evladını yitirmek gerçekten çok acı bir şey fakat ALLAH verir ALLAH alır kaderinde ne varsa onu görür insan, isyan edip intihara kalkışmak ALLAH,a isyan etmektir,intihar edenin yeri ise cehennemdir, bize sabretmek düşer zaten ALLAH bakara süresinin 155 ila 156 ayetlerinde bunu açıkca söylüyor sizin en sevdiğinizi alabilirim malınızı alabilirim size korku verebilirim her kim sabrederse ona mükafat vereceğinide söylüyor bize düşün sabretmek başka yolu yok maalesef..
    Cevapla
  • neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabir versin,zor cok zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR