Bakan Akar resti çekti! Bu ülke dışarıda bırakılamaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TRT World Forumu'nda konuştu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.10.2019 14:12 GÜNCELLEME 21.10.2019 15:03 GÜNCEL
Bakan Akar resti çekti! Bu ülke dışarıda bırakılamaz
Bakan Akar resti çekti! Bu ülke dışarıda bırakılamaz

Milli Savunma Bakanı Akar, TRT World Forum'da konuşuyor. Akar, "Müttefiklerimiz PKK ile eşdeğer olan YPG'yi destekledi. YPG bazı müttefiklerimizden silah alıyor. Bu silahlar bize doğrultuluyor" dedi.

 

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul'da düzenlenen TRT World Forum'da konuştu,

Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

NATO ile bir araya gelerek tehditlere karşı savaşmada ortak bir çerçevede hareket etmemiz gerekiyor.

"BU ÜLKE DIŞARIDA BIRAKILAMAZ"

 

 

Türkiye, KKTC'nin garantör ülkesi olarak Kıbrıs'ın haklarını koruyacaktır. Bu ülke Doğu Akdeniz'de dışarıda bırakılamaz.

Türkiye uzun zamandır terörizmden muzdarip oldu. PKK terörist bir grup olarak tanınmıştır çoğunluk tarafından. Ancak müttefiklerimiz arasında bazı ikilemler olduğunu görüyoruz YPG konusunda. Müttefiklerimiz PKK ile eşdeğer olan YPG'yi destekledi. YPG bazı müttefiklerimizden silah alıyor. Bu silahlar bize doğrultuluyor. 

Barış Pınarı Harekatı'nda amacımız terör tehdidini ortadan kaldırmaktır. 2 milyon yerlerinden edilmiş Suriyeliler, gönüllü olarak kendi anayurtlarına dönebilsinler. Siyasi birliği korumaya çalıştık en başından beri. PKK ve YPG Kürt ve Suriyeli kardeşlerimizi temsil edemez. Son günlerde gördük ki, 9 aylık bir bebek trajedik bir şekildi öldürüldü. 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • yalnız kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa dan müttefik mi olur. onların silahlarıyla askerlerimiz şehit ediliyor. ABD, Avrupa ve İsrail Türkiye nin 1. numaralı düşmanıdır. Bunu kundaktaki çocuk bile biliyor.
    Cevapla
  • alp38 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülken için bir ışık yak ve bir çocuğun daha olsun Haydi Türkiye Resullulah'ı ümmetinin çokluğu ile sevindirelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle