Greta Thunberg'in grafitisi Eren Bülbül'ün portresiyle kapatıldı

Kadıköy’de bir binanın dış cephesindeki iklim aktivisti Greta Thunberg’in grafitisi, Trabzon’da PKK’lılar tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ‘İyi ki varsın Eren’ yazılı pankartıyla kapatıldı. BM’deki konuşmasıyla gündeme gelen Thunberg’in, terör örgütü PYD’ye verdiği destek sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2019 06:03 GÜNCELLEME 25.10.2019 06:05 GÜNCEL
Greta Thunberg'in grafitisi Eren Bülbül'ün portresiyle kapatıldı
Greta Thunberg'in grafitisi Eren Bülbül'ün portresiyle kapatıldı

Kadıköy’de bir binanın dış cephesindeki iklim aktivisti Greta Thunberg’in gravitisi, Trabzon’da bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün resminin bulunduğu pankartla kapatıldı.

 

 

Mustafa Mazhar Bey Sokağı’nda bir apartmanın dış cephesindeki Greta Thunberg’in gravitisi, Vatan Partisi Kadıköy İlçe Teşkilatı’nca sosyal medyada bölücü terör örgütü PYD’ye destek verdiği iddiasıyla kapatıldı.

Thunberg’in gravitisinin üzeri “İyi ki varsın Eren” yazılı Eren Bülbül’ün portresi ve üzerinde Türk bayrağı bulunan pankart asıldı. Birleşmiş Milletler’deki konuşmasıyla gündeme gelen Thunberg’in, terör örgütü PYD’yi desteklediği iddiaları sosyal medyada dillendirilmişti.

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kahramanımız varken elin isveclisini duvarlara meydanlara koyuyoruz.allah bizim millete akıl versin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytan kızın posterinin ne işi Türkiye’de ? Arkasında Başkan şeyler döndüğü apaçık ortada PKK terör örgütüne destek bile vermiş. İsveç gibi bir yerde yaşıyor kalkmış çocukluğum çalındı diyor. Ulan senin evinin önünden bisikletini bile çalmazlar Suriye’de ki, Filistin’de ki, Doğu Türkistan’da ki, Afganistan’da ki ve Afrika’da ki çocukların neyi çalındı o zaman senin çocukluğun çalındıysa ?
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere iyi ki varsın EREN.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu itici kızı hiç sevmedim .özel olarak yetiştirilmiş resmen bakışları kin nefret saçıyor bu yaşta bukadar kin neyin nesi çok iyi yapılmış resmi kapatılmaya bizim erenlerimiz ömer halisdemirlerimiz varken bu kızın saçmalıklarına hiç ihtiyacımız yok
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Greta = İsrael
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR